°C 11

Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri

09.07.2018.

Ivana Ćurić

Šeste Kosničke večeri u subotu su okupile mnoštvo posjetitelja u Kosnici, a uz folklorne nastupe ove godine paralelno je održan i vatrogasni memorijalni turnir.

Događanja su počela već u 15 sati natjecanjem za vatrogasni pomladak. Riječ je o prvom memorijalu "Josip Mužarić" kojeg su Kosničani posvetili svom pokojnom sumještanu. Ovo vatrogasno natjecanje i Kosničke večeri predstavljaju upravo ono što je Mužarić volio, istaknuli su putem društvenih mreža članovi obitelji.

-Veliko hvala DVD-u Kosnica na organizaciji 1. Memorijalnog turnira u čast našeg preminulog oca Josipa Mužarica. Svi koji su poznavali našeg Mrvicu znaju koliko je volio svoje mjesto, ljude, obitelj i veselje i koliko bi mu značilo što događaj koji sve to ujedinjuje nosi njegovo ime-poručili su iz obitelji Mužarić.Društveni dan u Kosnici nastavio se folklornim susretima pod nazivom "Kosničke večeri", živom svirkom, a pratio se i susret između Hrvatske i Rusije. Slavlje nije izostalo, a kako bi sve proteklo u redu pobrinuli su se vrijedni članovi KUU Turopoljska tradicija i DVD-a Kosnica zajedničkim snagama. Među brojnim gostima bili su tu zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, pročelnik Zvonko Kunić te gradski vijećnik Marijo Zdelar i drugi uzvanici.

-Zajedničkim snagama udruga Turopoljska tradicija i DVD Kosnica odradili su više nego odličan posao. Cjelodnevni događaj u našem mjestu za sve naše posjetitelje bio je više nego odlično odrađen. Ovo je primjer da se zajedničkim radom itekako može odraditi dobar posao na dobrobit svih naših mještana, našeg mjesta te posjetitelja. SjU ime udruge Turopoljska tradicija te DVD-a Kosnica zahvaljujem se svima koji su pomogli da se ova manifestacija održi-poručio je Filip Margić, predsjednik KUU Turopoljska tradicija.(foto:facebook, Filip Margić)

Galerija slika

Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri Sjećanjem na dragog prijatelja obogatili Kosničke večeri