Novosti Sport Događanja

Razveselite najmlađe kazališnom predstavom "Medo Đuro ne želi spavati"

17.01.2022. / Maja Peranić

Pročitaj mi još jednom slikovnicu! Pronađi mi omiljenu igračku! Upali mi malu lampicu! Ne zatvaraj vrata! Molim čašu vode! Pjevajmo pjesmicu! Ostani sa mnom! Još pet minuta!

Zvuči poznato? Velik broj djece u nekom trenutku odrastanja osjeti nelagodu kod odlaska na spavanje. Ponekad je to povezano s prelaskom u novu sobu, ponekad i sa spavanjem u vrtiću, a najčešće s - mrakom. Medo Đuro nije iznimka pa će i on jedne noći susresti svoje strahove koji možda i nisu baš tako strašni kada ih se upozna.

U posljednje dvije sezone Medo Đuro postao je jedan od omiljenih likova najmlađe publike Kazališta Lutaka. Jednako je popularan kod roditelja i djece jer svaka nova pustolovina ovog medvjedića obrađuje neki od izazova s kojima se djeca predškolskog uzrasta svakodnevno susreću.

Autorica priče je Ana Tonković Dolenčić, režiju potpisuje Petra Mrduljaš, a lutke je kreirala Neda Vuković. Priču će najmlađima na pozornici dvorane Gorica dočarati Marta Bolfan Ugljen, Ana-Marija Percaić i Borna Galinović.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a predstava je na rasporedu u nedjelju 30. siječnja u 17 sati.

Ulaznice pronađite online ili na blagajni POUVG-a.

Podijeli