Novosti Sport Događanja

Putujući pivski festival, bogata gastro ponuda, turnir, blagoslov konjskih zaprega, koncerti... čekaju vas na Danima općine Orle!

16.08.2022. / Petar Brnada

Bogat program tijekom cijelog idućeg vikenda pripremila je Općina Orle povodom svoga Dana. Proslava Bartolova 2022 započet će u petak, 19. kolovoza, u 17:30 sati Putujućim pivskim festivalom Beer Đir koji donosi raznoliku gastronomsku ponudu, a nastavlja se u 19:00 sati pub kvizom te večernjim koncertom glazbenog sastava Casino Royal benda.

Već idućeg dana, u subotu 20. kolovoza, u 16:30 sati održat će se STORYTELLING- interaktivno pričanje priče za djecu uz besplatan ulaz, a moći ćete se zabaviti i uz Avanturopolje i njihovu Eco Go-kart utrku i Cornhole.

S početkom u 18:00 sati održat će se pokazna vatrogasna vježba u organizaciji DVD-a Vrbovo, a od 19:00 sati slijedi zabavni program uz tamburaše, bogatu gastronomsku ponudu te dječje igre i napuhanac.

Proslava se nastavlja u nedjelju, 21. kolovoza, malonogometnim turnirom koji će startati u 10:00 sati te svečanim blagoslovom konjskih zaprega i jahača u kapeli Sveta tri kralja u Orlima koji je zakazan u 11:00 sati.

U 11:30 na rasporedu je sveta misa u spomenutoj kapeli, a od 13:00 sati kreće zabavni program uz glazbeni sastav Sjaj dok će u 14:00 sati započeti nastupi KUD-ova-
organizatori za sve mještane pripremaju besplatan gulaš te zabavni program za djecu, a još zabave slijedi od 20:00 sati uz Pirate!

-Pozivamo sve da nam se pridruže na obilježavanju Dana općine Orle ispred zgrade Općine- poručuju iz Orla!

Podijeli