°C 10

Pun kombi donacija iz Dječjeg vrtića Velika Gorica upućen Caritasu

11.12.2020.

Juraj Odrčić

Blagdansko je vrijeme doba za obitelj i veselje, ali i vrijeme u kojemu ne smijemo zaboraviti na one manje sretne kojima treba pomoć, topla riječ i razumijevanje.

Svjesni su toga i u Dječjem vrtiću Velika Gorica koji su u ovom tjednu u odgojnim skupinama s djecom razgovarali na temu siromaštva, potrebitih i humanitarnog rada. Na kraju tjedna organizirali su i sakupljanje namirnica i higijenskih potrepština za potrebe Caritasa Zagrebačke nadbiskupije koji vodi socijalnu trgovinu. Za uspomenu djeca su pripremila i božićni plakat koji su poklonili socijalnoj trgovini. 

- Akciju smo organizirali na nivou cijelog vrtića sudjelovali su svi - djeca, roditelji i zaposlenici. Odaziv je bio van svih očekivanja, jedva smo u dupkom punom kombiju sve odvezli. Stvari smo predali direktno u socijalnu trgovinu - javljaju iz Dječjeg vrtića Velika Gorica u zahvali roditeljima na izuzetnoj suradnji u ovoj akciji.

Uz namirnice i potrepštine koje će razveseliti one kojima su namijenjene i sama djeca su s velikom radošću se odazvala darivanju. I zato su, dragi roditelji, i oni zaslužili lijepe poklone pod borom!

Galerija slika

Pun kombi donacija iz Dječjeg vrtića Velika Gorica upućen Caritasu Pun kombi donacija iz Dječjeg vrtića Velika Gorica upućen Caritasu Pun kombi donacija iz Dječjeg vrtića Velika Gorica upućen Caritasu Pun kombi donacija iz Dječjeg vrtića Velika Gorica upućen Caritasu Pun kombi donacija iz Dječjeg vrtića Velika Gorica upućen Caritasu