Novosti Sport Događanja

Proslava Ivanja u Novom Čiču počinje već ove nedjelje! Domaćini pripremaju bogat program

14.06.2024. / Maja Peranić

U organizaciji KUD-a Čiče Novo Čiče i ove će se godine održati svečana proslava Ivanja. Središnje događanje svakako će biti 19. Međunarodna smotra folklora koju Čičani pripremaju za subotu, 22. lipnja. No već ove nedjelje, 16. lipnja, započinje obilježavanje Ivanja u tom velikogoričkom naselju u kojem ne nedostaje ideja kojima su organizatori obogatili ovogodišnji program.

Tako je ova nedjelja rezervirana za književnu večer koju organizira Društvo žena Novo Čiče.

Neće nedostajati ni sportskih događanja jer će se u srijedu, 20. lipnja, od 10 sati održati Sportski dan u organizaciji Dinamo Hidrela te vatrogasni dan u organizaciji DVD-a Novo Čiče.

Idućeg vikenda, u subotu, 22. lipnja, predviđena je cjelodnevna svečanost. Tog dana položit će se vijenci na mjesnom groblju, a od 16 sati nadalje sve posjetitelje očekuje razgledavanje Etno naselja, zabavni park za djecu, bogata gastronomska ponuda ....

Početak Međunarodne smotre folklora je u 18 sati. Nastupit će 11 folklornih društava iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Bugarske koji će svojim pjesmama i plesom obogatiti ovogodišnju proslavu Ivanja u Novom Čiču.

I za kraj, sve prisutne zabavit će grupa Macho Band. Dođite i uživajte!

 

Podijeli