°C 11

Pripremaju se 7. Kosničke večeri, čeka vas bogat kulturno-zabavni program uz domaće delicije

14.05.2019.

Petar Brnada

U Kosnici se punom parom pripremaju sedme Kosničke večeri koje će se na obližnjem nogometnom igralištu održati u subotu, 18. svibnja, a i ovog puta donose bogat kulturni, zabavni i gastro program.

Svečanost će započeti u 14 sati paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca na spomeniku Hrvatskog branitelja Mladena Bedekovića, u organizaciji MO Kosnica i KUU Turopoljska tradicija, a u 15 sati slijedi otvorenje zabavnog dječjeg parka, no u Kosnici će vas čekati i konji iz konjičkog kluba Agramer koje će moći jahati svi zainteresirani posjetitelji.

Kulturni dio programa započet će u 18 sati na kojem će se Kosničkoj publici predstaviti sedam kulturno umjetničkih društava; KUD Ščitarjevo, KUD Klas Podsused, FA Turopolje, Vesela Šokadija iz Koritne, KUD Čiče, KUD Kravarsko, Turopoljska zvona te Party time bend koji će nakon službenog dijela ove manifestacije zabaviti sve posjetitelje.

-Ovaj projekt u zajedničkoj suradnji, osmislili smo kao cjelodnevni događaj u našem mjestu, kako bi obogatili kulturni život u našem mjestu te pokazali da zajedničkom suradnjom itekako možemo napraviti kvalitetne projekte za dobrobit našeg mjesta i mještana- poručuju organizatori te dodaju da su mislili i na gastro ponudu pa neće nedostajati kuhanih kobasa, kolača i drugih delicija.