Novosti Sport Događanja

Predstava Slavka Sobina "Šapice" dolazi u POUVG

05.12.2023. / Ivana Ćurić

"Šapice" autora Slavka Sobina pričaju o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih. Nakon što su "Šapice" osvojile srca tisuće i tisuće mališana i njihovih roditelja, te dok autor priprema čak peti nastavak, vrijeme je da omiljeni likovi Dona i Mrš zažive i na kazališnim daskama.

Kroz igru i pjesmu, glumci Katarina Baban i Slavko Sobin prenijet će sve poruke ove priče prikladne posebno u božićno vrijeme, a koje su je i učinile jednom od najpopularnijih knjiga za djecu u posljednje tri godine. Predstavu pogledajte u našem gradu 17. prosinca u 17 sati.

-Kad se jednog dana, pred Božić, na ulici sretnu dva psa – jedan mali, ulični, ničiji i sretan s onim što nema, i jedan kućni, dobro odgojen, nezadovoljan s onim što ima bit će to početak jednog velikog prijateljstva. Prijateljstvo, tolerancija i prihvaćanje drugačijih vrijednosti smisao su života ili bi to barem trebali biti. To je ono što će mališani moći naučiti iz ove predstave, a odrasli se prisjetiti, ako su kojim slučajem zaboravili-stoji u opisu predstave.

Cijena ulaznice je 5 eura, a možete ih kupiti na blagajni POUVG-a ili OVDJE, one u prvim redovima već su planule stoga požurite.

Podijeli