Novosti Sport Događanja

Posljednja prilika za darivanje krvi u ovoj godini: Odazovite se akciji i učinite dobro djelo

29.11.2021. / Redakcija

Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica danas je krenulo s novom akcijom dobrovoljnog darivanja krvi, a naši velikogorički darivatelji ponovno su odlučili učiniti dobro djelo i odazvati se akciji.

Krv možete darivati i sutra, 30. studenog, od 12:00 do 17:50 sati (s pauzom od 13:45 do 14:30 sati) te u srijedu, 1. prosinca od 13:00 do 18:50 sati (s pauzom od 14:45 do 15:30 sati). Akcija se održava u prostorijama Crvenog križa Velika Gorica, na adresi Cvjetno naselje 16.

 

Ovoj akciji odazvali su se i jubilarci koji su za svoje nesebično djelo dobili priznanja.

-Neki od darivatelja su na darivanju preuzeli i svoja priznanja za darovanu krv. Čestitamo im još jednom i veliko im hvala- kazali su iz velikogoričkog Gradskog društva Crvenog križa. 

Na darivanje se može doći isključivo uz predočenje važeće COVID potvrde, negativnog testa ili potvrde o preboljenom COVID-u koja nije starija od 6 mjeseci. 

(foto: Crveni Križ Velika Gorica)

Galerija slika

Posljednja prilika za darivanje krvi u ovoj godini: Odazovite se akciji i učinite dobro djelo Posljednja prilika za darivanje krvi u ovoj godini: Odazovite se akciji i učinite dobro djelo Posljednja prilika za darivanje krvi u ovoj godini: Odazovite se akciji i učinite dobro djelo Posljednja prilika za darivanje krvi u ovoj godini: Odazovite se akciji i učinite dobro djelo

Podijeli