Novosti Sport Događanja

Popusti do 50% na Božićnom sajmu knjiga Biblioteke Albatros

05.12.2023. / Ivana Ćurić

Pučko otvoreno učilište i ove godine u predbožićno vrijeme Velikogoričanima pruža priliku za kupovinu knjiga Biblioteke „Albatros“ po promotivnim cijenama. Od 4. pa sve do 31. prosinca u predvorju POUVG-a čekaju vas popusti na razna beletristička i publicistička djela ovog izdavača.

U najvećoj mjeri knjige su posvećene zavičajnim velikogoričkim temama, a grafički su izuzetno privlačne. Od 1980. godine Biblioteka „Albatros“ objavila je više od 200 izdanja – monografija, romana, zbirki poezije, slikovnica, knjiga za djecu i znanstvenih knjiga, a 2004. godine u svoju ponudu uvrstila je i Ljetopis Grada Velike Gorice.

-Božićni sajam knjiga jedan je od načina popularizacije knjiga i čitanja. Ne propustite priliku da nabavite naslove koji vam nedostaju i obogatite kućnu biblioteku, a ne zaboravite da je knjiga i vrijedan poklon dragim osobama- kazali su iz POUVG-a.

Galerija slika

Popusti do 50% na Božićnom sajmu knjiga Biblioteke Albatros Popusti do 50% na Božićnom sajmu knjiga Biblioteke Albatros Popusti do 50% na Božićnom sajmu knjiga Biblioteke Albatros Popusti do 50% na Božićnom sajmu knjiga Biblioteke Albatros Popusti do 50% na Božićnom sajmu knjiga Biblioteke Albatros

Podijeli