Novosti Sport Događanja

Pogodite dobitnike Oscara i osvojite polugodišnju ulaznicu za Kino Gorica!

07.02.2023. / Redakcija

Došlo je vrijeme za filmofile – ako znate sve nominacije za Oscara i imate kritičko oko kakvo se traži od stručnog žirija, napišite svoja predviđanja i osvojite polugodišnju ulaznicu.

Kino Gorica u veljači organizira nagradni natječaj "AND THE OSCAR GOES TO…". Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je kupiti barem jednu ulaznicu za film po izboru koji u Kinu Gorica igra u periodu od 2. do 28. veljače u kasnijem terminu (19 ili 20 sati) i ispuniti upitnik koji se dobije na blagajni Učilišta uz kupljenu ulaznicu te ispunjeni upitnik staviti u kutiju na info pultu Učilišta.

Osoba koja pogodi najviše dobitnika Oscara u 2023. pobjednik je natječaja i bit će obaviještena telefonski ili elektroničkom poštom najkasnije do 15. ožujka. Ime dobitnika bit će objavljeno i na internetskoj stranici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica te na Facebook stranici Kina Gorica. U slučaju da više osoba ponudi jednak broj točnih odgovora, slučajnim odabirom odredit će se pobjednik natječaja.

Pobjednik osvaja polugodišnju ulaznicu za sve redovne projekcije filmova koji igraju u Kinu Gorica, a vrijedi od 16. ožujka do 16. rujna 2023. godine. Nagrada se po proglašenju dobitnika preuzima na info pultu Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Gledaj, igraj, pogodi i osvoji!

Podijeli