Novosti Sport Događanja

Pizzeria Monument povodom prvog rođendana časti pizzom u novouređenom lokalu

01.03.2021. / Petar Brnada

Povodom prvog rođendana nove/stare Pizzerie Monument vlasnici su odlučili počastiti vas gratis pizzama ukoliko se danas zaputite u njihov lokal, odnosno na njihovu terasu koja je od jutros ponovno otvorena.

Naime, od 1. ožujka 2020. godine pizzeriu je u najam preuzela nova ekipa koja je u ovoj godini uvela neke promjene na meniju, ali i na interijeru same pizzerie. S obzirom da ih je baš u ovih zadnjih godinu dana pogodila pandemija koronavirusa, vlasnici kažu kako je to bila godina puna izazova, strpljenja, otvaranja pa i zatvaranjam, ali se vesele novim izazovima.

-S veseljem vas obavještavamo da je prošla prva godina starog-novog Monumenta. Bila je to godina puna izazova, strpljenja, otvaranja, pa i zatvaranja. Danas na naš prvi rođendan Pizzeria Monument je otvorila terasu. Nadamo se da će naredne godine biti još bolje. Čekamo nove izazove, ostvarujemo nove ciljeve i pobjede- poručuju iz Monumenta.

Povodom 1. rođendana pizzeria Monument danas, 1. ožujka, časti gratis pizzom (konzumacija u lokalu), a od 2. do 4. ožujka daju 10 % popusta na pizzu također uz konzumaciju u lokalu.

 

Footo: Pizzeria Monument

Podijeli