Novosti Sport Događanja

Osvoji paket krafni i druge nagrade u igri "Pronađi maskotu, okini fotku"

03.02.2022. / Petar Brnada

Sutra osim 113. Turopoljskog fašnika počinje i još nešto zanimljivo: Facebook nagradni natječaj "PRONAĐI MASKOTU, OKINI FOTKU". U njemu mogu sudjelovati svi oni koji u razdoblju od 4.2. do 25.2.2022. godine naprave najmanje tri fotografije s maskotama Turopoljskog fašnika koje su postavljene na devet lokacija (fašničkih punktova). Njihov popis možete pronaći u pravilima natječaja kao i na plakatu na kraju članka.

-Prikupljene fotografije zatim pošaljite u inbox Facebook profila Turopoljski fašnik do 25.2.2022. jer svi koji ispune ove uvjete osvajaju PAKET KRAFNI i automatski sudjeluju u drugom dijelu nagradnog natječaja kada će fotografije s najviše lajkova biti nagrađene s poklon paketima velikogoričkih obrtnika i ugostitelja- otkrivaju iz Turističke zajednice Velike Gorice.

A evo što je glavni organizator, Princ Fašnik, rekao na to:

„Čujte i počujte!

Novi gazda je u gradu! Ja, Princ Fašnik, i moji ministri Pajcek, Luk i Žir preuzimamo vlast od naroda i vraćamo narodu. Svi koji dokažu svoju privrženost novoj vlasti omastit će svoj brk! Sve svoje probleme, želje i požude, direktno možete prenijeti ministrima koji su 24 sata dnevno na raspolaganju na nekoliko mjesta u Gorice.

Kao dokaz potpore fašničkoj vlasti uslikajte fotku ili selfača s ministrom i urudžbirajte u digitalnu Facebook pisarnicu Turopoljskog fašnika, a kao zahvalu potpori Princ vam iz svojega džepa plaća kutiju slasnih krafni. Ali to još nije sve! Sve poslane fotke imat će priliku i još bolje proći s vrijednim nagradama.

Naši ministri Pajcek, Luk i Žir nisu puno vrijedni, ali ne dam ih vrijeđati. Ipak su moji! Posla je puno previše i nisu ovce da ih kloniramo. Zato smo ih fotokopirali!

Ne zaboravite, iduća četiri tjedna su ključna!

Vaš Princ Fašnik“

 

PREUZIMANJE: PRAVILA _PRONAĐI MASKOTU OKINI FOTKU

Podijeli