Novosti Sport Događanja

Okusi Azije nikad nisu bili bliže: U Gorici otvoren restoran Srk s bogatom asian fusion ponudom

04.12.2023. / Redakcija

Azijska kuhinja puna zdravih jela od povrća i proteina, pažljivo pripremljena i servirana u bogate porcije po vrlo povoljnim cijenama našla je svoje mjesto na karti velikogoričke gastro ponude. Među Velikogoričanima zasigurno ima ljubitelja "asian fusion" delicija koje nudi restoran "Srk" otvoren prije nešto više od mjesec dana u našem gradu.

Okusi daleke Azije stoga nam nikad nisu bili bliži, a za vas ih je u Veliku Goricu dovela Paula Galović, vlasnica novootvorenog restorana. Mlada poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom rada na food platformama svoje je znanje i ljubav prema azijskoj kuhinji pretočila u ideju o otvaranju restorana s ponudom kakvu Velika Gorica do sad nije imala. Restoran "Srk" koji se nalazi u Ulici Petra pl. Škrleca 1a, stoga je svojom ponudom, ali i poslovanjem jedinstven u našem gradu.

Meni je raznovrstan, porcije su obilne, a cijene vrlo povoljne. Naručite li neko od jela nećete ostati gladni jer porcije sadržavaju 500 grama hrane i to po cijeni od 6-7 eura. Wokovi su puni povrća i proteina. Možete birati između mesnih ili morskih delicija pa su tako u ponudi varijante jela s piletinom, junetinom, svinjetinom, lignjama, kozicama ili tofuom. Uz to možete naručiti i neku od salata sa staklenim rezancima, a zasigurno će vam se svidjeti i dvije vrste juha - "Kokos piletina" ili "Ljuta lignja". Tu su i dvije kus-kus zdjele s piletinom i tofuom. Nakon što ste probali glavno jelo, kao šlag na tortu dolazi preukusan desert - hrskave palačinke punjene tamnim nugatom ili pak jabukom i cimetom. Raspon cijena je između 4 i 5 eura.

Osim tradicionalne "asian fusion" ponude, ekipa Srk-a se odlučila i za novi koncept menija s kojim upravo kreće. Na novom meniju nalaze se pržena pileća krilca i pileći batci ili pak sendvič s pilećim prsima. U ponudi su i dvije vrste tortilja, a kao prilog tu su makaroni u kremastom woku od vrhnja i gaude koji će vas, sigurni smo, oboriti s nogu, te umjesto pomfita - nešto drugačije - krumpirove kuglice.

Osim što je ukusna radi se i o zdravoj hrani što jamči kvaliteta namirnica kojim restoran opskrbljuju dobavljači. Uvijek svježe povrće dolazi iz Frutico grupe iz Vukovine, a meso vlasnica Paula također ne kupuje u veleprodaji već svježe dobiva od dobavljača s kojima surađuje.

Vrlo povoljne cijene prate akcije i popusti iz tjedna u tjedan. Mlada ekipa restorana puna je i novih ideja pa se tako razmišlja i o posebnoj suradnji s velikogoričkim teretanama za čije bi korisnike jelovnici bili po posebnim promotivnim cijenama. Također, u planu su i porcije za mališane koje bi se uskoro mogle naći na meniju.

Srk djeluje po principu "dark kitchen" odnosno restorana za koji je isključivo moguća narudžba za van. Surađuje s platformama Wolt i Glovo, a hranu možete naručiti i direktno od restorana na broj telefona: 095 8434 677 i uskoro vam stiže topla i ukusna na vašu adresu ili je možete sami pokupiti.

Zato, trk u Srk, i dobar tek!

 

 

(promo)

 

Galerija slika

Okusi Azije nikad nisu bili bliže: U Gorici otvoren restoran Srk s bogatom asian fusion ponudom Okusi Azije nikad nisu bili bliže: U Gorici otvoren restoran Srk s bogatom asian fusion ponudom Okusi Azije nikad nisu bili bliže: U Gorici otvoren restoran Srk s bogatom asian fusion ponudom Okusi Azije nikad nisu bili bliže: U Gorici otvoren restoran Srk s bogatom asian fusion ponudom Okusi Azije nikad nisu bili bliže: U Gorici otvoren restoran Srk s bogatom asian fusion ponudom Okusi Azije nikad nisu bili bliže: U Gorici otvoren restoran Srk s bogatom asian fusion ponudom Okusi Azije nikad nisu bili bliže: U Gorici otvoren restoran Srk s bogatom asian fusion ponudom Okusi Azije nikad nisu bili bliže: U Gorici otvoren restoran Srk s bogatom asian fusion ponudom Okusi Azije nikad nisu bili bliže: U Gorici otvoren restoran Srk s bogatom asian fusion ponudom Okusi Azije nikad nisu bili bliže: U Gorici otvoren restoran Srk s bogatom asian fusion ponudom

Podijeli