Novosti Sport Događanja

Okušajte se u starim seoskim igrama i proslavite Dan Kobilića!

17.08.2022. / Redakcija

Povodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora Kobilić, a uz pokroviteljstvo Grada Velike Gorice te uz sudjelovanje NK Vatrogasac, Vijeće MO, Udruge umirovljenika te DVD-a Kobilić, ove se nedjelje održavaju još jedne, uvijek popularne i ludo zabavne Seoske igre.

Organizatori obećavaju ludu ljetnu zabavu u tradicionalnom nadmetanju u starim seoskim igrama, bilo da sami sudjelujete ili navijate za svoju ekipu.

Ekipa se sastoji od maksimalno 5 članova, bilo muških ili ženskih, a prijave se primaju najkasnije na dan održavanja do 10 sati.

Nadmetanje će početi na NK Vatrogasac s nošenjem jajeta na žlici u 10 sati, a imat ćete priliku okušati se i u skoku u dalj, pretakalu, vožnji tački, bacanju kamena, trčanju u vreći, potezanju užeta, Bistričkom ringišpilu i trci parova. U seoskim igrama će uživati i oni najmlađi za koje će organizator prirediti posebne igre u neslužbenom dijelu natjecanja.

Za one najvještije osigurane su interesantne nagrade, a svim sudionicima i navijačima organizator priprema besplatan grah s kobasicama i druženje na otvorenom.

Galerija slika

Okušajte se u starim seoskim igrama i proslavite Dan Kobilića!

Podijeli