Novosti Sport Događanja

Nova prilika za stambeno rješenje: Dvoetažni stanovi s okućnicama u dvojnom objektu

29.07.2020. / Redakcija

Nakon što su rasprodane kućice u nizu na adresi Deverićeva 4 u Donjoj Lomnici, ugledna i dokazana građevinska tvrtka Lukenda d.o.o. s dugogodišnjim iskustvom na polju stanogradnje nastavlja s izgradnjom stambenih prostora na istoj mikrolokaciji.

Ovoga puta prodaje se dvojni objekt, kuća u izgradnji kvalitetom identična projektu s četiri kuće u nizu u istoj ulici prekoputa. S dva zasebna ulaza, kuća na broju 1a koncipirana je kao dva dvoetažna stana.

Gradnja na parceli površine 440 m2 započeta je krajem 2019. godine, a početkom jeseni ove godine bit će spremna primiti prve stanare koji će znati prepoznati činjenicu da ovom kupnjom osiguravaju mir i komociju koje pruža život u predgrađu, dok su im istovremeno svi potrebni sadržaji nadohvat ruke s obzirom na izvrsnu prometnu povezanost Donje Lomnice sa Zagrebom i Velikom Goricom.

Stambene jedinice sastoje se od prizemlja i kata, a svaka ima trijem i terasa u prizemlju, lođu na katu, dva parkirna mjesta u dvorištu te vrt od približno sto kvadrata.

Prizemlje se u oba stana sastoji od ulaznog trijema, vjetrobrana, hodnika, kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom, kupaonice s WC-om i ostave, dok na katu imamo 3 spavaće sobe, kupaonicu s WC-om i lođu. Objekt posjeduje energetski certifikat B, spojen je na gradski vodovod, kanalizaciju te je ugrađeno etažno plinsko grijanje.

Stambena jedinica S1 tako ima 98,47 m2 (bruto 101,25 m2) zatvorenog prostora, a uz vrt i dvorište ukupna obračunska površina iznosi 126,91 m2 (bruto 246,02 m2). Stambena jedinica S2 ima 98,19 m2 (bruto 100,97 m2) uz vanjske površine to je 125,74 m2 (bruto 236,82 m2).

Odličnu toplinsku izolaciju osiguravaju termo fasada debljine 15 cm i vanjski zidovi od blok opeke debljine 25 cm (unutarnji 20 cm). Obje jedinice bit će izvedene do razine gotovosti ''ključ u ruke'', s potpuno uređenom okućnicom (hortikultura), i prilikom gradnje bit će korišteni vrhunski materijali sa svim potrebnim certifikatima.

Prodaju cijelog projekta vodi agencija Casa Croatia d.o.o. čiji agenti imaju višegodišnje iskustvo u jednom od najvećih svjetskih sustava agencija za posredovanje u prometu nekretnina, gdje su višestruko nagrađivani i pohvaljivani za ostvarene uspjehe, i kojima se možete obratiti u slučaju da želite kupiti neku od nekretnina iz njihove ponude ili ako vam je, pak, potrebna pomoć oko prodaje vaše nekretnine, a sve to na info@casacroatia.hr ili na broj mobitela 098 741 889 (Matija).

 

 

Sponzorirani članak

Galerija slika

Nova prilika za stambeno rješenje: Dvoetažni stanovi s okućnicama u dvojnom objektu Nova prilika za stambeno rješenje: Dvoetažni stanovi s okućnicama u dvojnom objektu Nova prilika za stambeno rješenje: Dvoetažni stanovi s okućnicama u dvojnom objektu Nova prilika za stambeno rješenje: Dvoetažni stanovi s okućnicama u dvojnom objektu

Podijeli