Novosti Sport Događanja

Noć kazališta: POUVG časti predstavom za djecu, a pripremaju i radionice oslikavanja lica

04.11.2019. / Petar Brnada

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica u subotu, 16. studenog, pridružit će se obilježavanju Noći kazališta pa tako za građanstvo pripremaju besplatnu predstavu Scene Gorica- Avijonko se ženi koja će se s početkom u 17 sati održati u Dvorani Gorica.

Predstava „Avijonko se ženi“ prati potragu Avijonka Ftičeka za svojom odabranicom. Kroz njegovo putovanje, djeca jezično upoznaju različite krajeve Hrvatske; tako je Kravica Slavica iz Turopolja, Ribica Zlatkica iz Slavonije, Mačka iz Dalmacije, Duh Dušica iz Istre, dok je Helikopterica Ljubica Zagorka.

Ftiček kroz niz pogrešaka i promašaja na kraju dolazi do svog cilja, nalazi družicu koja mu odgovara.

Ulaznice se mogu podići 16. 11. 2019. na dan predstave od 16:00 h na info pultu Učilišta, a iz POUVG-a dodaju da su u predvorju Učilišta nakon predstave organizirane animacije i vesele radionice za djecu te druženje s glumcima iz predstave.

-Osim predstave za najmlađe smo pripremili u predvorju Učilišta animacije i radionice u kojima će naša vizažistica oslikavati lica djece, a svi prisutni imati će priliku družiti se s glumcima iz predstave- otkrili su iz POUVG-a.

Podijeli