Novosti Sport Događanja

Ne propustite animirani hit "Divlji Spirit", ni "Krstarenje džunglom" na koje vas vodi Emily Blunt

29.07.2021. / Maja Peranić

Ne propustite nove filmske naslove u danima pred nama u velikogoričkom kinu.

U režiji Elaine Bogan na velika platna stigao je animirani film „Divlji Spirit”, a u Kinu Gorica zaigrat će već večeras.

Lucky Prescott nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navarro, neustrašivu jahačicu kaskaderku iz Miradera, malog grada na Divljem zapadu. Lucky je odrasla u gradu na istočnoj obali pod budnim okom tete Core, ali kad pretjera s opasnim nestašlucima, Cora odluči da se presele u Miradero, gdje živi Luckyin otac Jim. Lucky u početku nije oduševljena životom u pospanom gradiću, ali to se promijeni kada upozna divljeg mustanga Spirita…Ovaj animirani film namijenjen je i djeci i odraslima, sinkroniziran je na hrvatski, a možete ga pogledati od četvrtka do nedjelje u 19 sati.

Večernji termin od četvrtka do nedjelje, od 21 sat, u Kinu Gorica je rezerviran za avanturu „Krstarenje džunglom” za koju režiju potpisuje Jaume Collet-Serra. U glavnim su ulogama Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jack Whitehall.

Lily putuje iz Londona u džunglu Amazone gdje angažira Franka da je vozi u svom brodiću niz rijeku. Lily je odlučna otkriti drevno stablo s nevjerojatnim ljekovitim svojstvima koja imaju moć promijeniti budućnost medicine. U svojoj potrazi, ovaj dvojac će se susresti s bezbroj opasnosti i natprirodnih sila u varljivoj ljepoti bujne prašume.

Film je namijenjen ljubiteljima akcija, avantura, ali i komedija.

Ulaznice potražite na blagajni kina ili online.

Podijeli