Novosti Sport Događanja

Napeta utrka za najljepši advent: Velika Gorica ušla u top 10, poznato koliko je 'lajkova' prikupila

10.01.2022. / Petar Brnada

Nastavlja se utrka za laskavu titulu najljepšeg adventa u Hrvatskoj, a naša Velika Gorica uspjela je probiti svoje mjesto među TOP 10 kandidata.

Podsjetimo, izbor na naj advent provodi portal gradonačelnik.hr na čijoj su Facebook stranici abecednim redom objavljene slike advenata ukupno 33 grada i četiri općine koji su se uključili u izbor.

Broje se i priznaju samo „lajkovi“ na glavnu objavu sa slikama adventa na našoj FB stranici, ne i na share-anim objavama, napominju organizatori izbora. Našu Veliku Goricu svojim lajkom još stignete pogurati i vi jer glasanje traje do 12. siječnja u ponoć.

-Nakon što su Grad Varaždin i njihov Advent u Varaždinu dan ranije ubacili u 5. brzinu i probili se s 4. na 2.mjesto, jučer se čitav dan vodila uzbudljiva trka između varaždinskog i Advent u Osijeku (Grad Osijek). Nekoliko puta je dolazilo do izmjena na 1. mjestu, razlika je čitavo vrijeme u stotinjak glasova, a koliko se kampanja zahuktala najbolje svjedoče brojke - u jednom danu oba su adventa dobila oko 4.000 novih glasova/lajkova. Ostatak utrke na vodećoj poziciji starta Osijek, Varaždin mu 'puše za vratom' pa ne sumnjamo da je pred nama još jedan uzbudljiv i napet dan- navode na Facebook stranici gradonačelnik.hr.

Podijeli