Novosti Sport Događanja

Na novim radionicama Turopoljskih tehničara učite o fotografiji i modelarstvu

26.01.2022. / Maja Peranić

Udruga Turopoljski tehničari TurTeh organiziraju dvije zanimljive radionice koje će se održati nadolazeće subote. Riječ je o radionicama fotografije i modelarstva, a ako vam se obje sviđaju možete ih obje i pohađati.

Radionica fotografiranja namijenjena je učenicima od 5. do 8. razreda koji su početnici kad je u pitanju fotografija. Sastojat će se od teorijskog dijela, upoznavanja fotoaparate te praktičnog dijela. Održat će se od 10 do 12 sati u atomskom skloništu na adresi Cvjetno naselje 18 A.

Na istoj lokaciji, od 13 do 15 sati, također u subotu, održat će se radionica modelarstva koja je namijenjena školarcima od 3. do 8. razreda.

Obje radionice su besplatne, a organizatori pozivaju sve zainteresirane školarce da im se slobodno pridruže.

-Pozivamo vas u subotu na radionice fotografije i modelarstva. Možete se prijaviti na obje ako želite. Prijave molimo na mail turopoljskitehnicari@gmail.com, obavezno navedite za koju radionicu se prijavljujete, ili obje-poručili su Turopoljski tehničari.

Galerija slika

Na novim radionicama Turopoljskih tehničara učite o fotografiji i modelarstvu Na novim radionicama Turopoljskih tehničara učite o fotografiji i modelarstvu

Podijeli