Novosti Sport Događanja

Mladim glazbenicima prve i druge nagrade na Međunarodnom natjecanju, Stefan Gjorgiev laureat kategorije!

22.02.2024. / Maja Peranić

Mladi velikogorički glazbenici, učenici Umjetničke škole Franje Lučića ponovo briljiraju na natjecanjima. Lijepe vijesti stižu iz Beograda gdje su puhači sudjelovali na Međunarodnom natjecanju „Davorin Jenko” zauzevši prva i druga mjesta u svojim kategorijama.

Posebno se istaknuo mladi trubač Stefan Gjorgiev koji se natjecao u čak dvije kategorije, a u jednoj od njih osvoio maksimalnih 100 bodova, prvu nagradu i prvo mjesto i time postao laureat C kategorije. U kategoriji D, u kojoj se natječu studenti, osvojio je također prvu nagradu, peto mjesto i 96.17 bodova.

Stefan je učenik profesora Tomislava Špoljara, prof. izvrsnom savjetniku, čijih je još dvoje učenika ostvarilo uspješne rezultate na ovom natjecanju.

Još lijepih vijesti s Međunarodnog natjecanja "Davorin Jenko" u Beogradu, za koje su zaslužni naši učenici trube!Vilim Lopuh je u pretkategoriji B osvojio prvu nagradu (2. mjesto) s 98 bodova, a Jakša Hum je u kategoriji A osvojio prvu nagradu (2. mjesto) s 97 bodova. Na klaviru ih je pratila prof. Iva Šorša.

Prije nekoliko dana izvrstan rezultat na istom natjecanju u Beogradu ostvarila je i učenica roga Helena Kantarević osvojivši prvu nagradu. Njezina ponosna profesorica je Veronika Kapović, a na klaviru ju je pratila Marija Sabljić.

Čestitke mladim i uspješnim nadarenim Velikogoričanima.

 

foto: UŠ Franje Lučića

Galerija slika

Mladim glazbenicima prve i druge nagrade na Međunarodnom natjecanju, Stefan Gjorgiev laureat kategorije! Mladim glazbenicima prve i druge nagrade na Međunarodnom natjecanju, Stefan Gjorgiev laureat kategorije! Mladim glazbenicima prve i druge nagrade na Međunarodnom natjecanju, Stefan Gjorgiev laureat kategorije! Mladim glazbenicima prve i druge nagrade na Međunarodnom natjecanju, Stefan Gjorgiev laureat kategorije! Mladim glazbenicima prve i druge nagrade na Međunarodnom natjecanju, Stefan Gjorgiev laureat kategorije! Mladim glazbenicima prve i druge nagrade na Međunarodnom natjecanju, Stefan Gjorgiev laureat kategorije! Mladim glazbenicima prve i druge nagrade na Međunarodnom natjecanju, Stefan Gjorgiev laureat kategorije!

Podijeli