Novosti Sport Događanja

Mjesto susreta žena iz različitih svjetova: Mreža Žena okupila se na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević

05.02.2023. / Redakcija

Dvadesetak članica Udruge Međunarodna mreža poslovnih žena okupilo se jučer, 4. veljače, na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević, gdje ih je ugostila njihova dvogodišnja članica, Snježana Dianežević.

Osnovana 2017. godine u Zagrebu s ciljem promicanja žena poduzetnica, ova udruga redovito organizira konferencije i edukacije za svoje članice, a osim toga održavaju i manja okupljanja kako bi se proširile poslovne mreže.

Ovoga puta, uz druženje i izvrsno gostoprimstvo, Snježana Dianežević predstavila je svoj grunt i domaće likere, dok je Valentina Kuzmić održala kratko predavanje o zdravoj hrani i važnosti lokalnih proizvoda i brizi o tlu.Predsjednica udruge, Ivana Radić,  impresionirana je lokacijom.

- Jako mi je drago da je Snježana naša članica već dvije godine, da smo se uspjeli ovdje okupiti i naći se, proveseliti, družiti se i međusobno se bolje upoznati. Sigurno ćemo ovaj grunt i dalje u našim promidžbenim materijalima i osobno promovirati jer zaista je predivno mjesto za razne susrete i druženja – komentirala je Radić.

Što znači umrežavanje za žene poduzetnice objasnila je članica Petra Ćorluka koja je u Mreži Žena ostvarila brojne suradnje za svoj obrt balonskih dekoracija za sve prigode.

- Prije svega volim ova umrežavanja. Upoznala sam žene iz različitih svjetova, s nekima sam imala već suradnje. Na ovakvom druženju žene se opuste i može se saznati mnoštvo novih stvari. Tako da su ovakva okupljanja odlična prilika za sve poduzetnice – izjavila je Ćorluka.

Galerija slika

Mjesto susreta žena iz različitih svjetova: Mreža Žena okupila se na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević Mjesto susreta žena iz različitih svjetova: Mreža Žena okupila se na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević Mjesto susreta žena iz različitih svjetova: Mreža Žena okupila se na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević Mjesto susreta žena iz različitih svjetova: Mreža Žena okupila se na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević Mjesto susreta žena iz različitih svjetova: Mreža Žena okupila se na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević Mjesto susreta žena iz različitih svjetova: Mreža Žena okupila se na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević Mjesto susreta žena iz različitih svjetova: Mreža Žena okupila se na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević Mjesto susreta žena iz različitih svjetova: Mreža Žena okupila se na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević Mjesto susreta žena iz različitih svjetova: Mreža Žena okupila se na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević

Podijeli