Novosti Sport Događanja

Magične škole i superjunaci večeras na kinu na otvorenom!

22.06.2022. / Klara Kosić

Večeras u 18 sati s klincima uživajte u njemačkom igranom filmu „Škola čarobnih životinja”. Temeljena na istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer, ova vesela akcijska pustolovina uvest će vas u neobičnu školu u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja. Nova učenica Ida ubrzo postaje zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova. Nemojte se čuditi ako djeca zatraže lisicu ili kornjaču kao kućnog ljubimca nakon filma.

U 20 sati slijedi akcijska komedija „Badman” u režiji Philippa Lacheaua. Bilo da volite ili mrzite filmove o superjunacima, ova parodija na njih nasmijat će vas do suza.

Radnja se odvija oko komičara Cedrica koji se teško probija u filmski posao, a uspjeh je postigao samo zahvaljujući lošem publicitetu. Kad mu producent francuskog filma o superjunaku pod nazivom Badman ponudi glavnu ulogu nakon prerane smrti glumca koji je trebao igrati lik, čini se da se sreća konačno okrenula u Cedricovu korist. Međutim, stvari će krenuti u sasvim neobičnom smjeru.

Pripremite kokice i vidimo se na Tuđmancu!

 

Podijeli