Novosti Sport Događanja

Ljeto u Centru za djecu,mlade i obitelj: Praznici za djecu uz kuhanje, slikanje, pokuse, robotiku ili igre

27.05.2023. / Ivana Ćurić

Centar za djecu mlade, i obitelj Velika Gorica pripremio je niz raznih radionica ponajviše za djecu, ali i nekoliko za roditelje, koje se održavaju tijekom ljetnih mjeseci.

-Ako želite razbiti dosadu, pronaći nove prijatelje, naučiti neke nove vještine ili jednostavno se dobro zabaviti, prijavite se za neki od naših programa, prijave primamo do 5. lipnja radnim danom od 8 do 15 sati.-poručili su iz Centra

Djeca tako mogu sudjelovati na različitim radionicama prilagođenoj određenoj dobi, a na vama je da pronađete nešto od njihovog interesa i besplatno ih prijavite za sudjelovanje. Radionice će se odvijati od 26.lipnja do 21.srpnja.

Možete se prijaviti putem web stranice, FB stranice Centra, telefonom na broj 6231-734, mobitelom na broj 091/6231-734, na e-mail info@centar-dmo-vg.hr ili osobno u Centru, Kurilovečka 48. Svoje mjesto u grupi ste rezervirali tek kada ispunite suglasnost koju možete preuzeti osobno u Centru, s naše web stranice ili možete zatražiti da ju pošaljemo.

Na ljetnom rasporedu su sljedeće radionice: likovna (za učenike koji su završili 1. - 8. razred OŠ), hobby art (za učenike koji su završili 5. - 8. razred OŠ), hokus pokus (za učenike koji su završili 1. - 4. razred OŠ), dramska radionica (za učenike koji su završili 1. - 4. razred OŠ), mali kuhari (za učenike koji su završili 3.0 – 5.r. OŠ), heklajmo zajedno (za učenike koji su završili 5. – 8.r. OŠ), upoznaj 3D printanje (za učenike koji su završili 5. - 7. razred OŠ), radionica robotike (za učenike koji su završili 5. - 8. razred OŠ), igre na otvorenom (za učenike koji su završili 3. - 8. razred OŠ), igraonica za osnovnoškolce (za učenike koji su završili 1. - 4. razred OŠ), igraonicu za predškolce (za djecu koja su navršila 4 godine) te za roditelje Program podrške roditeljstvu (za roditelje) i za sve odrasle radionica "Stresite stres".

Podijeli