Novosti Sport Događanja

JVP se uključila u akciju za „Palčiće“: Na aukciju dali majicu sa slikom Ivana Galekovića

27.04.2020. / Petar Brnada

Netom što smo objavili vijest da je Udruga 'Dinamo to smo mi' pokrenula veliku humanitarnu akciju za pomoć Klubu roditelja nedonoščadi “Palčići” i nabavku potrebne opreme za novi odjel neonatologije, prerano rođenih beba, gdje su nakon potresa u Zagrebu vraćeni, u cijelu priču uključila se i Javna vatrogasna postrojba i to, kao i uvijek, na jedinstven način.

Podsjetimo, Udruga je aktivirala najbolje hrvatske sportašice i sportaše, koji su donirali svoje vrijedne sportske uspomene za humanitarnu tombolu, dok su se svi ljudi dobre volje uključili u 'online' aukciju, u kojoj su se odrekli srcu dragih predmeta, a sve s jednim ciljem, prikupiti sredstva za nabavku vrijedne opreme za prerano rođenu djecu u Petrovoj bolnici.

Svoj doprinos sada su odlučili dati i dečki iz Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica pa su na aukciju dali majicu sa slikom svog dragog kolege i prijatelja Ivana Galekovića- Galea koji je prošlog ljeta nastradao tijekom intervencije.

-Na aukciju za "Povratak Palčića u Petrovu" dajemo majicu sa slikom nesretno preminulog prijatelja, kolege i člana vatrogasne obitelji Ivana Galekovića. Dana 20.07.2019. godine napustio nas je Ivan obavljajući ono što je najviše volio - pomagati drugima. Zato u njegovu spomen, poklanjamo majicu s njegovim likom koju smo tiskali za natjecanje FC ( Fire Combat ) u Rijeci i na kojem smo osvojili naslov prvaka Hrvatske, Ivanu u čast. Nadamo se da ćemo ovim postupkom pripomoći ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji za naše najmanje i najmilije. Pozivamo i sve naše kolege Vatrogasce širom Hrvatske da se uključe u ovu humanitarnu akciju- kazali su dečki iz JVP-a.

A da bi sve to uspješno proveli u djelo nesebično su im pomogli Goričani VG, dobro poznata ekipa kada su u pitanju humanitarne akcije koja im je omogućila da preko njihovog Facebook profila sudjeluju u akciji.

-Danas jedna specijalna aukcijska ponuda, jednostavno ostaneš bez teksta! Kontaktirala nas je ekipa iz "Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica" i želi preko ovoga profila staviti na aukciju majicu u čast svojeg kolege vatrogasca Ivana Galekovića, koji je nesretnim slučajem stradao prošle godine prilikom gašenja požara u Velikoj Gorici. Ovo je za nas ogromna čast, a dečkima kapa do poda- poručili su Goričani VG.

Početna cijena iznosila je 150 kuna, no u trenutku pisanja ovog teksta porasla je na 2500 kuna.

Aukcija traje do 1.svibnja u 12:00 sati, a uz predočenje uplate za Palčiće Goričani VG majicu šalju poštom ili predaju osobno uz zahvalnicu.

Podijeli