Novosti Sport Događanja

J.Lo i Bumblebee još večeras u Kinu Gorica

02.01.2019. / Ivana Ćurić

Želite li se opustiti uz film na velikom platnu večeras u Kinu Gorica možete pogledati komediju s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi ili ZF akcijski film o najpoznatijem transformeru Bumblebeeju.

Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens i Milo Ventimiglia igraju glavne uloge u filmu "Sad il nikad" koji u Kinu Gorica počinje u 20:30 sati. Radnja filma prati Mayu, trgovkinju, koja potpuno mijenja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspjeti u životu. Maya živi u Queensu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodijele nekom drugom, uz pomoć falsificiranog životopisa i najbolje prijateljice Joan dobije uredski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno poraditi na svom stilu.

 

Nešto ranije večeras, u 18 sati, prikazuje se i akcijski ZF film "Bumblebee". Glavne uloge tumače Hailee Steinfeld, John Cena i Angela Bassete. Radnja filma se događa 1987. godine kada Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Charlie, djevojka koja će uskoro napuniti 18. godina i pokušava naći svoje mjesto u svijetu, na otpadu otkriva oštećenog i pokvarenog Bumblebeeja. Kada ga Charlie popravi, saznaje kako on nije samo obična VW buba.

Podsjećamo, za najmlađe Velikogoričane, ali i one koji su vječni ljubitelji animiranih filmova počeli su Praznici u Kinu Gorica koji svakog dana donose po dva filmska naslova.

Podijeli