Novosti Sport Događanja

Ježičkov ljetni kutić ima aktivnosti za klince i preko ljetnih praznika

12.06.2019. / Romana Šimek

Ljetni praznici samo što nisu počeli, a mnoge roditelje već sada brine kako ih ispuniti djeci koja ostaju sama kod kuće ili čekaju odlazak kod baki i djedova. Ako želite da vaša djeca kvalitetno ispunjavaju svoje slobodno vrijeme, morate znati da logopedski kabinet Jezičak u Velikoj Gorici ovoga ljeta organizira „Jezičkov ljetni kutić“! Svakoga dana, od ponedjeljka do petka u trajanju od tri sata vaši klinci mogu naučiti samostalno napraviti smjesu za palačinke, a u nadzoru odraslih ih i ispeći… Ili naučiti složiti strujni krug i svoju malu džepnu svjetiljku.

-Vaš klinac obožava crtanje i slikanje? Nema problema, u ljetnom kutiću svatko će moći, prema vlastitim interesima, ispuniti svoj dan, a uz stručno usmjeravanje sigurni smo da ćemo ga učiniti nezaboravnim. A za naše predškolarce pripremili smo i pregršt zabavnih igara i radionica u svrhu poticanja predvještina potrebnih za početno čitanje i pisanje, sve uz stručno vodstvo logopeda – rekao nam je Mario Dilberović, voditelj kabineta.

Prostor je opremljen za potrebe radionica, ali mjesta su ograničena pa se brzo prijavite. Prijaviti se možete na 098/242-024 ili na Facebook profilu „Logopedski kabinet Jezičak“.

Podijeli