Novosti Sport Događanja

Izradite svoju web stranicu: Record Team VG poziva mlade na besplatnu radionicu

03.03.2021. / Ivana Ćurić

Record team Velika Gorica organizira besplatnu dvodnevnu radionicu na kojoj će polaznici imati priliku naučiti od početka do kraja sve korake izrade web stranice. Kako i gdje registrirati domenu, hosting server i na kraju – kako podesiti stranicu na WordPress-u da izgleda profesionalno.

Radionica će se održati 13. i 14. ožujka 2021. godine na adresi Trg kralja Tomislava 16, 10410, Velika Gorica, od 17 do 20 sati.

-Svakako želimo spomenuti da na ovoj radionici polaznici neće učiti nikakve komplicirane stvari, programiranje i slično, već vrlo jednostavne korake nakon kojih će moći sami savladati sve kontrole na svojoj stranici. Shodno tome, na radionici su dobrodošli svi koji znaju išta ili ništa o svemu tome. Ako želite doći na ovu radionicu, molimo da se registrirate na OVOM LINKU s obzirom na to da je broj mjesta ograničen zbog COVID-19 situacije. Molimo da ponesete masku sa sobom te denzinficirate ruke prije ulaska-napominju iz Record Teama dodavši kako je radionica zamišljena nanačin da polaznici rade na svojim web stranicama u stvarnom vremenu na radionici, stoga mole da se prijave isključivo ljudi koji imaju potrebu za izradom web stranice za sebe osobno, svoje poduzeće ili nešto treće.

Radionica je besplatna, no s obzirom na to da će polaznici raditi na svojim web stranicama, trebat će registrirati domenu/server za njih, Record team Velika Gorica se pobrinuo za to i osigurao korištenje istih u sklopu njihovog servera pa će ih to koštati manje i jeftinije nego da registriraju pojedinačno negdje drugdje. Iznos koji će biti potrebno uplatiti prije radionice za korištenje servera za web stranicu je stoga umanjen na 300kn/godišnje.

Program radionice prilagođen je početnicima koji tek ulaze u uzbudljivi svijet internet tehnologija, a jedino potrebno predznanje je korištenje internetskog preglednika.

Što poslije radionice?

Nakon što radionica uspješno završi, polaznici će imati 7 dana za dorađivanje stranice, a cijelo to vrijeme moći će BESPLATNO kontaktirati voditelja radionice koji će pružati pomoć i dati potrebne savjete kako bi konačna verzija ispala što bolje.

Nezavisni tim potencijalnih korisnika ocjenjivat će projekte polaznika iz aspekta dizajna, estetike, sadržaja, funkcionalnosti, responzivnosti i ostalih kriterija. Svi projekti koji zadovolje navedene kriterije i dobiju visoke ocjene bit će javno predstavljeni putem stranica i Facebook profila Record Team-a, uz pristanak i dogovor s polaznicima. Drugim riječima, potrudit ćemo se oko promocije rada i truda polaznika.

Za mlade od 15 do 30 godina

Učenje nikada ne prestaje i za sve one koji se nađu u zanimljivom poslu izrade internetskih stranica, pripremamo nove radionice na temu web shopa te seo optimizacije i marketinga kako bi unaprijedili vaše poslovanje na stranici.

Polaznici će po završetku radionice savladati osnove web tehnologije te će moći sami izraditi web stranicu, a prijaviti se mogu mladi od 15 do 30 godina koji trebaju imati vlastito računalo. Predznanje nije uvjet upisa na radionicu.

Podijeli