Novosti Sport Događanja

Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu

25.06.2024. / Redakcija

Buševec je protekle nedjelje bio središte ljubitelja bicikla. Uz tradicionalnu Buševsku biciklijadu, održana je i Dječja usporka, natjecanje u vožnji biciklima dionicom dugom tek nekoliko metara.

Za razliku od uobičajenih biciklističkih utrka, na ovoj je pobjednik onaj koji trasom prođe najsporije. A najsporiji i time i najspretniji bio je Ivano Sučić, srebrom se okitila Maria Horvačić dok je broncu dobio Borna Avdić.

-Jako smo zadovoljni odazivom, bilo je više od 20 prijavljenih, roditelji su srčano navijali za svoju djecu. Pobjednici su dobili nagrade u obliku medalja, kapa, majica i slatkiša. Djeca su bila oduševljena. Drago mi je što im se ovakva vrsta natjecanja sviđa – istaknula je ispred Kluba mladih moj Buševec predsjednica Mirela Domitrović kazavši kako je zasigurno prijavama doprinijela i naša poznata violončelistica Ana Rucner koja je pozvala mališane da se prijave na Usporku.

Organizatori napominju kako će i dalje nastaviti s ovakvom vrstom natjecanja za djecu koju je osmislila zaljubljenica u biciklizam Ksenija Kulić.

-Svake godine nam Ksenija pomogne u organizaciji, vodi cijeli program i ovim joj putem zahvaljujem na tome – dodala je Mirela Domitrović.

Nakon uzbudljive Usporke djeca su druženje nastavila u Buševcu gdje se tijekom cijelog dana obilježavalo Ivanje.

Galerija slika

Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu Ivano Sučić pobjednik 3. Dječje usporke u Buševcu

Podijeli