°C 14

Ispeci pa reci: Pridružite se raspravi o emocionalnoj inteligenciji

10.09.2018.

Ivana Ćurić

Emocionalna inteligencija tema je sljedeće Razgovaraonice "Ispeci pa reci!" koja će se u Gradskoj knjižnici održati u utorak, 11. rujna.

S početkom u 18 sati u Središnjem odjelu za odrasle možete se priključiti ovoj raspravi, dati svoja iskustva ili naučiti nešto novo i saznati više.

-Pripremiti se za raspravu možete čitajući knjige, portale, razgovarajući s prijateljima i onima koji imaju iskustva vezana uz temu. Za razgovaraonicu se možete prijaviti putem e-maila posudba@knjiznica-vg.hr ili jednostavno doći na raspravu. Pravila razgovaraonice su jednostavna – dok jedan govori, ostali slušaju, a na poziv moderatora uključuju se u razgovor i iznose svoje mišljenje o temi-poručili su iz Knjižnice.

Razgovaraonica "Ispeci pa reci!" je grupa koja se okuplja radi rasprave na različite teme: kultura, povijest, umjetnost, psihologija, zdravlje, odnosi, obrazovanje, tradicija i baština, svakodnevica koja nas okružuje… razgovaramo o svemu što vama i nama padne na pamet! Rasprave/razgovori se odvijaju pod vodstvom dviju mentorica, pedagoginje Marije Ajše Peuc i književnice Nade Mihoković Kumrić, a teme biramo na temelju prijedloga sudionika razgovora. Uvodničari se izmjenjuju za svaku pojedinu temu.

Razgovaraonica je namijenjena svim odraslim sugrađanima starijima od 18 godina, a cilj ovakvog okupljanja je naučiti izražavati svoja mišljenja na konstruktivan način, ali prije svega razvijanje kulture dijaloga i poštovanja za tuđa i različita mišljenja i stavove.