°C 0

Imate tajni recept za pripremu najbolje turopoljske kotlovine? Dokažite se!

11.09.2019.

Petar Brnada

Službeno je počelo odbrojavanje do najveće gastronomske manifestacije u našem gradu - Gastro Turopolja.

Ovo 18. izdanje manifestacije održat će se u nedjelju, 13. listopada, te će i ove godine okupiti brojne goričke gastro majstore i goste iz cijele Hrvatske koji će građanima predstaviti i ponuditi najbolje od svojih specijaliteta.

Osim ugostitelja priliku da "zamaste prste" i pritom se dobre zabave imaju i svi kuhari amateri te oni željni dobrog druženja i fine hrane.

-Organizatori ovim putem pozivaju sve udruge i organizacije da se i ove godine prijave na natjecanje u spravljanju najbolje turopoljske kotlovine. Čiji će se kotao najviše krčkati, čija će kotlovina biti najukusnija odabrat će stručni žiri, a sve što trebate, za početak, je popuniti prijavnicu u nastavku i poslati je na našu adresu. Mi ćemo vam osigurati radni stol s klupom, donaciju za kupnju začina i povrća, kruh, plastične tanjure i pribor za jelo, kao i deset bonova za konzumaciju za članove ekipe- poručuju iz TZVG-a.

Prijave su do 4.listopada 2019. na e-mail: tzvg@tzvg.hr ili putem faksa na broj: 01 3458 462. Glavni i odgovorni kuhari su Turistička zajednica i Udruženje obrtnika Velike Gorice, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 01 6221 666.

Poziv, prijavnicu te više informacija možete pronaći OVDJE!