Novosti Sport Događanja

Histrioni dolaze u Veliku Goricu s predstavom "Mali raj"

28.02.2024. / Ivana Ćurić

Glumačka družina Histrion u Veliku Goricu dolazi s predstavom "Mali raj", a želite se zabaviti uz nespretne ljubavnike, vinske obrate i osebujne karaktere, svoje ulaznice možete osigurati od danas na blagajni POUVG-a ili online.

Predstava u našem gradu gostuje 13. ožujka s početkom u 20 sati u dvorani Gorica.

-Smijeh, kojega dobijemo kao rezultat kazališnog umijeća i plemenitog nagnuća glumaca stoji nasuprot zahtjevnih dramatičnih i teških vremena u kojima živimo. Histrionski repertoar bit će obogaćen još jednom veselom histrionskom igrom koja će vjernoj publici pružiti užitak komedije, smijeh i susret s karakterima tako sličnim i bliskim njima samima. Uz podrazumijevajuće sretan kraj odlazimo kući veseli i nasmijani, okrijepljeni kazalištem.
Stavljajući na svoj program obiteljsku komediju „Mali raj“, Glumačka družina Histrion odaje počast znamenitom piscu, komediografu, libretistu i scenaristu Milanu Grgiću. U veseloj igri susreću se spisateljska vještina i histrionsko glumačko nadahnuće i stvaraju predstavu koja slijedi bogatu tradiciju histrionskih izvedbi-stoji u opisu predstave.


Autor predstave je Milan Grgić, redatelj Zoran Mužić, a glavne likove utjelovljuju Ana-Marija Percaić, Hrvoje Klobučar, Ivica Pucar i Borna Galinović. Cijena ulaznice je 10 eura.

Podijeli