Novosti Sport Događanja

Gorički gimnazijalci pomeli konkurenciju na Županijskom natjecanju iz biologije! Osvojili čak 4 prva mjesta, škola je ponosna!

01.03.2024. / Maja Peranić

Četiri prva, jedno drugo i dva treća mjesta osvojili su učenici Gimnazije Velika Gorica na županijskom natjecanju iz biologije koje je održano u Prigorju Brdovečkom. U svim kategorijama, od 1. do 4. razreda, kao i u kategoriji istraživačkih radova Velikogoričani su briljirali što te se svrstali u sam županijski vrh.

Učenica Ema Mihanović osvojila je 1. mjesto u kategoriji 1. razreda. Učenik Josip Tomić osvojio je 1. mjesto, a Ana Raguž 3. mjesto u kategoriji 2. razreda. Među 3. razredima razredima 1. mjesto osvojila je učenica Tonka Kokorović, dok je u kategoriji 4. razreda učenica Leda Krvavica bila 2., a Dario Jurič bio je 3.

U kategoriji istraživačkih radova 1. mjesto također je otišlo velikogoričkoj gimnaziji i to učenici Sonji Farkaš.

Gimnazija Velika Gorica doista je ponosna na zavidne rezultate svojih učenika i njihova znanja iz biologije. Na županijskom natjecanju ih je nastupilo čak 19, a njihove mentorice su Đurđica Maskalan i Emilija Vlaisavljević Bacan.

Čestitke!

(Foto: Gimnazija Velika Gorica)

Galerija slika

Gorički gimnazijalci pomeli konkurenciju na Županijskom natjecanju iz biologije! Osvojili čak 4 prva mjesta, škola je ponosna! Gorički gimnazijalci pomeli konkurenciju na Županijskom natjecanju iz biologije! Osvojili čak 4 prva mjesta, škola je ponosna! Gorički gimnazijalci pomeli konkurenciju na Županijskom natjecanju iz biologije! Osvojili čak 4 prva mjesta, škola je ponosna! Gorički gimnazijalci pomeli konkurenciju na Županijskom natjecanju iz biologije! Osvojili čak 4 prva mjesta, škola je ponosna! Gorički gimnazijalci pomeli konkurenciju na Županijskom natjecanju iz biologije! Osvojili čak 4 prva mjesta, škola je ponosna! Gorički gimnazijalci pomeli konkurenciju na Županijskom natjecanju iz biologije! Osvojili čak 4 prva mjesta, škola je ponosna! Gorički gimnazijalci pomeli konkurenciju na Županijskom natjecanju iz biologije! Osvojili čak 4 prva mjesta, škola je ponosna! Gorički gimnazijalci pomeli konkurenciju na Županijskom natjecanju iz biologije! Osvojili čak 4 prva mjesta, škola je ponosna!

Podijeli