°C 9

Goričane u subotu očekuje veliki koncert Adastre

21.12.2018.

Redakcija

"Prosinac u Gorici" program je prepun različitih događanja koji ove godine nudi pregršt programa za one najmlađe, kao što je Božićno selo, dječje radionice, pričaonice za djecu gdje se pričaju božićne bajke. Osim toga tu je i klizalište koje je ove godine oduševilo sve Goričane, a osim dnevnih događanja, naši sugrađani mogu uživati i u večenjim koncertima.

Zadnji vikend pred Božić donosi nam još više zanimljivih događanja u centru Gorice, zato u pauzi između spremanja, kuhanja i shoppinga navratite do Muzeja Turopolja jer vas čeka puno zabave i odličnih koncerata.

Nakon sinoćnjeg koncerta grupe The Changes, večeras možete uživati uz ritmove grupe Retrodukcija s početkom u 19:30 sati.

Prije koncerta, od 17 do 21 sat, za najmlađe Goričane organizirana je radionica za djecu, a u 18 sati klinci se mogu odmoriti na pričaonici "Tajna duge zimske noći " kod Muzeja Turopolja.

U subotu, 22. prosinca, u večernjim satima Goričani će plesati uz ritmove grupe Adastra, koja će nastupiti u 21 sat. A tijekom dana, od 11 sati klince će uživati u radionici za djecu u Božićnom selu, dok će se u 16 sati prikazati žive jaslice i Betlehemsko selo uz nastupe DV Žirek, Lojtrica, te plesnog kluba Barbara.

Nakon živih jaslica u 18 sati svi posjetitelji mogu prošetati do Muzeja Turpolja gdje će biti otvorenje izložbe fotoilustracija Ive Lulić i Zdenka Bašića na temu "Hrvatski adventski kalendar "