Novosti Sport Događanja

FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor

21.06.2024. / Redakcija

Završna priredba Osnovne škole Eugena Kvaternika održana je u idiličnom ambijentu njihovog školskog dvorišta. Roditelji, bake i djedovi ispunili su prostor s nestrpljenjem iščekujući nastup svojih najmlađih.

Emotivna atmosfera bila je očigledna, a suze radosnice na njihovim licima svjedočile su o ponosu i ljubavi prema mladim izvođačima.

Program je bio raznolik i bogat, nudeći nešto za svakoga – od recitacija preko zbornog pjevanja do glume i folklora.

Svaki nastup osvojio je srca publike, dok su sudionici programa svojim trudom i predanošću prikazali svoje talente, izazivajući osmijehe i aplauze.

Na kraju večeri, dok su svi polako napuštali školsko dvorište, na licima se moglo vidjeti zadovoljstvo i ponos. Bio je to trenutak koji će ostati u sjećanju svih prisutnih – jednostavna, ali dirljiva proslava talenata i truda naših najmlađih i njihovih vrijednih profesora koji su se i ovom prilikom iskazali odličnom organizacijom.

Čestitamo svim školarcima na uspješnom završetku školske godine uz želje za dugo, toplo i bezbrižno ljeto ispunjeno smijehom, avanturama i nezaboravnim trenucima.

(Sandra Sarija)

Galerija slika

FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor FOTO Završna priredba OŠ Eugen Kvaternik: Školarci pokazali talente i otišli na zasluženi odmor

Podijeli