Novosti Sport Događanja

FOTO U Rakarju se igra za Juru, na Memorijalnom turniru brojne ekipe: "Svima nam je u mislima"

14.05.2022. / Petar Brnada

Na betoncu u Rakarju jutros je startao 1. Memorijalni turnir Jure Rajković kojeg su Rakarci organizirali u spomen na svog dragog susjeda koji je tragično stradao u prometnoj nesreći prošle godine.

Sudjeluje 16 prijavljenih ekipa, a organizatori su nam rekli da su itekako zadovoljni odazivom s obzirom da na našem području i dalje traju nogometna prvenstva i igraju se brojne lige.

-Zadovoljni smo, sve teče prema planu i održava se u dobrom ozračju. Svima nam je u mislima naš Jure i to je najbitnije, da se okupimo s njime u fokusu. Ovo ćemo nastaviti raditi da ga nikada ne zaboravimo- Damir Zobec, tajnik GČ Rakarje.

Galerija slika

FOTO U Rakarju se igra za Juru, na Memorijalnom turniru brojne ekipe: "Svima nam je u mislima" FOTO U Rakarju se igra za Juru, na Memorijalnom turniru brojne ekipe: "Svima nam je u mislima" FOTO U Rakarju se igra za Juru, na Memorijalnom turniru brojne ekipe: "Svima nam je u mislima" FOTO U Rakarju se igra za Juru, na Memorijalnom turniru brojne ekipe: "Svima nam je u mislima" FOTO U Rakarju se igra za Juru, na Memorijalnom turniru brojne ekipe: "Svima nam je u mislima"

Podijeli