Novosti Sport Događanja

[FOTO] 'I kad je siv vidim svoj grad u bojama': Šarenim kućicama uljepšali Dječji odjel knjižnice

19.05.2021. / Maja Peranić

Više od 300 maštovitih, originalnih, šarenih kućica od kartona, daščica i različitih prirodnih materijala stvorile su vrijedne ruke velikopgoričkih mališana. Kroz projekt „I kad je siv, vidim svoj grad u bojama!” ostvarili su zacrtani cilj – prenijeti poruku o međusobnoj brizi za svoju obitelj i za lokalnu sredinu.

Izložba radova nastala u sklopu tog vrijednog projekta koji su osmislile profesorice Kristina Majdak i Maja Hamilton iz Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, postavljena je na Dječjem odjelu Gradske knjižnice. Ondje se doduše samo nalazi dio izrađenih šarenih kućica, jer mašte i kreativnosti među djecom nije nedostajalo, pa je napravljeno čak 310 kućica.

-U projektu su zajedno sudjelovali učenici bez teškoća i učenici s teškoćama i to pod jednim jedinim uvjetom – željom za sudjelovanjem. Rezultat je bio nastanak 310 prekrasnih kućica! Dio njih možete pogledati na Dječjem odjelu do 4. lipnja-poručili su iz Gradske knjižnice.

Mi vam donosimo galeriju izloženih radova koji su za svaku pohvalu.

Galerija slika

[FOTO] 'I kad je siv vidim svoj grad u bojama': Šarenim kućicama uljepšali Dječji odjel knjižnice [FOTO] 'I kad je siv vidim svoj grad u bojama': Šarenim kućicama uljepšali Dječji odjel knjižnice [FOTO] 'I kad je siv vidim svoj grad u bojama': Šarenim kućicama uljepšali Dječji odjel knjižnice [FOTO] 'I kad je siv vidim svoj grad u bojama': Šarenim kućicama uljepšali Dječji odjel knjižnice [FOTO] 'I kad je siv vidim svoj grad u bojama': Šarenim kućicama uljepšali Dječji odjel knjižnice [FOTO] 'I kad je siv vidim svoj grad u bojama': Šarenim kućicama uljepšali Dječji odjel knjižnice [FOTO] 'I kad je siv vidim svoj grad u bojama': Šarenim kućicama uljepšali Dječji odjel knjižnice

Podijeli