Novosti Sport Događanja

FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu

27.02.2022. / Maja Peranić

Vladavina maškara polako odlazi svom kraju. Vrhunac 113. Turopopjskog fašnika odigrao se jučer na Tuđmancu kada se i sudilo Princu Fašniku koji je kriv za sve ono loše što nam se u zadnje vrijeme događa.

-Dignul je cenu vode i plina! On sa svakim šuruje i narod vara, a ja sam čula da je mesto pročistača htel ugraditi divovsku demižonku!-samo su neki od Fašnikovih grijeha.

-Kriv je za se norije i bedastoče, zato kaj je lovu spiskal i kaj samo loče. Za sva ta beskonačna opijanja i sramotna orgijanja. Za svako uludo potrošeno vreme, zgublene živce, rasprčkane novce i lude pretvorene u ovce! Za prazma obećanja i zato kaj je žnjim Gorica manja!-rekla je simpatična princeza koja je vješto oduzela ključeve grada iz prinčevih ruku obećavši da će ih vratiti gradonačelniku. 

Uz to, osudila je Fašnika na lomaču koja će ga dočekati na pokladni utorak. Takva mu je, kao i svake godine, tragična sudbina.

No velikogorički puk takvu je osudu pljeskom pozdravio. I ne samo to, veselo je nastavio feštati do dugo u noć.

Na pozornicu su se nešto prije 21 sat popeli članovi benda Psihomodo pop i svojim najvećim rock'n'roll hitovima zagrijali atmosferu.

A zagrijavanja je doista svima trebalo ove hladne subotnje večeri. Iako su se najprije dobro smrzli, građani koji su na koncert došli u velikom broju nisu skidali osmjeh s lica te su pjevali i plesali uz poznate pjesme Psihića.

Telegram Sam, Kad sam imao 16, Natrag u garažu, Donna i drugi hitovi odjekivali su srcem Gorice. 

Program 113. Turopoljskog fašnika u organizaciji Turističke zajednice Grada Velike Gorice nastavlja se u utorak.

Galerija slika

FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu FOTO Fašnika su odlučili spaliti, a onda je Psihomodo pop 'zapalio' Goricu

Podijeli