°C 19

Do jučer 'Udarnikova', a sada 'Kurilovečka noć': Budite dio i ove prosinačke sportsko-zabavne priredbe!

03.12.2019.

Petar Brnada

Nogometni klub Kurilovec sa radošću i zadovoljstvom poziva sve članove i prijatelje kluba, kibice i navijače te sve ljude dobre volje na još jedno izdanje 'Kurilovečke noći'.

Dakako, riječ je o tradicionalnoj sportsko-zabavnoj priredbi do jučer prepoznatljivoj kao 'Udarnikova noć', a koju klub svake godine organizira u prosincu, kako bi se na prigodan način obilježio završetak sportsko-poslovne godine.

-Ova je priredba prilika da se na jednom mjestu zajednički okupe i druže svi aktivni čimbenici kluba koji su zapravo obilježili cijelu godinu: članovi Skupštine, Izvršnog i Nadzornog odbora, treneri, djelatne osobe, igrači, roditelji i navijači i, dakako, prijatelji i pokrovitelji kluba- rekli su u klubu.

Druženje je zapravo isključivo sportskog, a naglašeno i zabavnog karaktera te kao takvo i idealna prilika da se svi zajedno opustimo, zabavimo, zapjevamo i zaplešemo i na taj način proslavimo sve ono lijepo i uspješno što smo u godini koja se bliži kraju, i opet svi zajedno, postigli i dosegli. 

-Stoga vas rado pozivamo na ovu našu zajedničku veselicu kojom ćemo se na najljepši način oprostiti od godine koja se primiče svome kraju, a što će biti i najljepša uvertira u onu Novu, koja je pred nama i od koje, kao i uvijek, očekujemo – više, bolje i ljepše- poručuju iz NK Kurilovec te uz naputak da će se ovogodišnja fešta održati u restoranu 'Za vašu dušu' ove subote, 7. prosinca, s početkom u 19 sati.

Kroz večer će vas zabavljati grupa Sjaj, pripremljena je i tombola, a karte možete nabaviti u Upravi kluba.