Novosti Sport Događanja

Djeca učila o vatrogastvu na Danu otvorenih vrata DVD-a Vukovina

19.06.2024. / Redakcija

Članovi DVD-a Vukovina u utorak 18. lipnja organizirali su tradicionalni Dan otvorenih vrata za stanovnike tog velikogoričkog naselja.

Ove su ih godine posjetila djeca školske i vrtićke dobi. Namjera je bila djecu upoznaju s vatrogasnom opremom koju koriste, svrhom korisnosti i postojanja dobrovoljnih vatrogasaca za cjelokupnu zajednicu.

 

Djeca su učila o vatrogastvu, a dio mališana upisao se u natjecateljske ekipe koje će nastupati na natjecanjima predstavljajući to dobrovoljno vatrogasno društvo. Prije natjecanja prethode pripreme i treninzi.

Inače, DVD Vukovina ima tradiciju dugu čak 129 godina, vatrogastvo u tom kraju prenosi se generacijama stoga je učenje od njih zaista vrijedno i korisno.

(Foto: DVD Vukovina)

Galerija slika

Djeca učila o vatrogastvu na Danu otvorenih vrata DVD-a Vukovina Djeca učila o vatrogastvu na Danu otvorenih vrata DVD-a Vukovina Djeca učila o vatrogastvu na Danu otvorenih vrata DVD-a Vukovina Djeca učila o vatrogastvu na Danu otvorenih vrata DVD-a Vukovina Djeca učila o vatrogastvu na Danu otvorenih vrata DVD-a Vukovina Djeca učila o vatrogastvu na Danu otvorenih vrata DVD-a Vukovina Djeca učila o vatrogastvu na Danu otvorenih vrata DVD-a Vukovina Djeca učila o vatrogastvu na Danu otvorenih vrata DVD-a Vukovina

Podijeli