°C 12

Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje

16.04.2019.

Vana Pocrnjić

Bliži se blagdansko vrijeme, vrijeme Uskrsa, pa su članovi Udruge djeca hrvatskih branitelja Domovinskog rata Velika Gorica odlučili usrećiti najmlađe Goričane. 

Članovi Udruge posjetili su Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica gdje su svu djecu obradovali s slatkišima. U ovoj lijepoj akciji osim članova udruge sudjelovao je i Savjet mladih Velika Gorica, također priključili su se i prijatelji, te svi oni koji su osjetili potrebu za pomaganjem.

-Jako nam je drago što smo usrećili naše mališane i proveli sa njima lijepe trenutke. Hvala svim članovima i oni koji nisu, a pomogli su nam sudjelovati u ovoj predivnoj gesti da još jednom razveselimo malene-kazali su iz Udruge djeca hrvatskih branitelja Domovinskog rata Velika Gorica.

 

 

 

Galerija slika

Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje Djeca branitelja obradovala mališane u Centru za odgoj i obrazovanje