
'Dani okusa hrvatske tradicije': Među 11 restorana jela će promotivno pripremati i jedan gorički!
Beli žganci od krumpira s tropom, krvavice, buncek s dinstanim kiselim zeljem, cvečinknedli ili pak kukuruzna zlevanka… Sve to dio je jelovnika u jedanaest restorana s područja Zagrebačke županije nositelja standarda 'Okusi tradicije zagrebačkog kraja, u kojima se od 15. do 25. studenoga održavaju prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije.
Tako će jela po promotivnim cijenama od 75 i 95 kuna za tri slijeda pripremati: Ekopark Krašograd (Pisarovina), hotel Bunčić (Vrbovec), hotel Princess (Jastrebarsko), restoran Ivančić (Jastrebarsko), izletište Suhina (Sveta Nedelja), restoran Samoborska klet (Samobor), seoski turizam Kezele (Ivanić-Grad), seosko domaćinstvo Stara preša (Šenkovec) i izletište Vina Kos-Jurišić (Sveti Ivan Zelina), ali i velikogorički Bistro Babriga.
Jelovnik svakog restorana možete pogledati na fotografiji u tekstu ili ga proučiti OVDJE.
-Očekujemo vas na Danima Okusa, uživajte u desetodnevnom gastronomskom doživljaju i tradicionalnoj kuhinji zagrebačkoga kraja- poručuju iz Županije.
Galerija slika

Lomnica 'okrenula' Polet i 'pomogla' Turopoljcu da se ponovno vrati na vrh, odličan posao i tri komada Gradića, spektakularni golovi za remi Bune i Lonje

Mraclin kod Kobri vodio na poluvremenu, ali na kraju opet ostao bez bodova

U Buševcu pripremili 190 kila kestena i uživali u druženju s oldtimerima i traktorskim kosilicama

Novi uspjeh DVD-a Ribnica: Prvi puta u povijesti na olimpijadu odlaze dvije ekipe iz Velike Gorice i to ženske!

VE-GO-RA u sklopu Gastra organizirala edukativno predavanje posvećeno važnosti lokalne proizvodnje hrane

Slatki memorijal u spomen na Tihicu održan u Velikoj Mlaki
