
'Dani okusa hrvatske tradicije': Među 11 restorana jela će promotivno pripremati i jedan gorički!
Beli žganci od krumpira s tropom, krvavice, buncek s dinstanim kiselim zeljem, cvečinknedli ili pak kukuruzna zlevanka… Sve to dio je jelovnika u jedanaest restorana s područja Zagrebačke županije nositelja standarda 'Okusi tradicije zagrebačkog kraja, u kojima se od 15. do 25. studenoga održavaju prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije.
Tako će jela po promotivnim cijenama od 75 i 95 kuna za tri slijeda pripremati: Ekopark Krašograd (Pisarovina), hotel Bunčić (Vrbovec), hotel Princess (Jastrebarsko), restoran Ivančić (Jastrebarsko), izletište Suhina (Sveta Nedelja), restoran Samoborska klet (Samobor), seoski turizam Kezele (Ivanić-Grad), seosko domaćinstvo Stara preša (Šenkovec) i izletište Vina Kos-Jurišić (Sveti Ivan Zelina), ali i velikogorički Bistro Babriga.
Jelovnik svakog restorana možete pogledati na fotografiji u tekstu ili ga proučiti OVDJE.
-Očekujemo vas na Danima Okusa, uživajte u desetodnevnom gastronomskom doživljaju i tradicionalnoj kuhinji zagrebačkoga kraja- poručuju iz Županije.
Galerija slika

Udarnik pokreće 'rukometnu školicu': Dođite da se zajedno igramo, učimo i razvijamo ljubav prema sportu

Lovac Krešo ponovno u Alkaru: Počinje nova kvizaška sezona, naslov ligaških pobjednika brane Tukani

Promocija knjige “Enzolart” iz Ciklusa crnih knjiga autora Ivana Barana u Galženici

Tečaj hrvatskog jezika za strance na Veleučilištu Velika Gorica

Lukavec stiže u Buševec, Lomnica dočekuje Bunu, obrezinska Mladost gostuje u Velikoj Mlaki

Radovi na goričkom travnjaku privode se kraju, prvenstvo se nastavlja nedjeljnim gostovanjem kod Dinama: Imamo i mi svoje kvalitete
