'Dani okusa hrvatske tradicije': Među 11 restorana jela će promotivno pripremati i jedan gorički!
Beli žganci od krumpira s tropom, krvavice, buncek s dinstanim kiselim zeljem, cvečinknedli ili pak kukuruzna zlevanka… Sve to dio je jelovnika u jedanaest restorana s područja Zagrebačke županije nositelja standarda 'Okusi tradicije zagrebačkog kraja, u kojima se od 15. do 25. studenoga održavaju prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije.

Tako će jela po promotivnim cijenama od 75 i 95 kuna za tri slijeda pripremati: Ekopark Krašograd (Pisarovina), hotel Bunčić (Vrbovec), hotel Princess (Jastrebarsko), restoran Ivančić (Jastrebarsko), izletište Suhina (Sveta Nedelja), restoran Samoborska klet (Samobor), seoski turizam Kezele (Ivanić-Grad), seosko domaćinstvo Stara preša (Šenkovec) i izletište Vina Kos-Jurišić (Sveti Ivan Zelina), ali i velikogorički Bistro Babriga.
Jelovnik svakog restorana možete pogledati na fotografiji u tekstu ili ga proučiti OVDJE.

-Očekujemo vas na Danima Okusa, uživajte u desetodnevnom gastronomskom doživljaju i tradicionalnoj kuhinji zagrebačkoga kraja- poručuju iz Županije.
Galerija slika
Sveta Lucija već gotovo 500 godina zaštitnica Turopoljki i Turopoljaca
Sopić dočekuje 'svoju' Goricu: Za moj bivši klub i ljude koji su tamo vežu me posebni osjećaji i emocije
Dan grada: Otvaranje nove dvorane rukometnim turnirom za najmlađe rukometašice
ZTC isporučio HRZ-u dva protupožarna aviona
Svečano proslavljen Dan grada: "Velika Gorica grad je za sve generacije, gradimo ga zajedno"
Javna priznanja u rukama ovogodišnjih laureata: Ivanu Rožiću i Josipu Zidaru, postumno Povelje za životno djelo