°C 16

Čička Poljana: Mimohodom i misom uz Odru proslavili blagdan svog zaštitnika

20.03.2019.

Petar Brnada

Članovi DVD-a Čička Poljana u utorak su obilježili blagdan svoga zaštitnika- sv. Josipa, a u velikoj proslavi pridružili su im se i brojni mještani kao i članovi drugih goričkih vatrogasnih društava.

Naime, na slavlje u Čičkoj Poljani stigli su i pripadnici DVD-a Kuče te DVD-a Novo Čiče koji su zajedno s domaćinima sudjelovali u mimohodu i svetoj misi koja se tradicionalno održala kraj kapelice sv. Josipa uz rijeku Odru.

-Zahvaljujemo se DVD Kuče i DVD Novo Čiče čiji članovi su nam se pridružili mimohodu i svetoj misi. Zahvala ide i svim mještanima koji su se odazvali pozivu. Svim mještanima Poljane Čičke želimo sretan blagdan sv. Josipa, našeg zaštitnika- poručili su iz Čičke Poljane.

Foto: DVD Čička Poljana

Galerija slika

Čička Poljana: Mimohodom i misom uz Odru proslavili blagdan svog zaštitnika Čička Poljana: Mimohodom i misom uz Odru proslavili blagdan svog zaštitnika Čička Poljana: Mimohodom i misom uz Odru proslavili blagdan svog zaštitnika Čička Poljana: Mimohodom i misom uz Odru proslavili blagdan svog zaštitnika Čička Poljana: Mimohodom i misom uz Odru proslavili blagdan svog zaštitnika Čička Poljana: Mimohodom i misom uz Odru proslavili blagdan svog zaštitnika Čička Poljana: Mimohodom i misom uz Odru proslavili blagdan svog zaštitnika Čička Poljana: Mimohodom i misom uz Odru proslavili blagdan svog zaštitnika