Novosti Sport Događanja

Brak na prvu: Nikolina i Anton odlučili ostati, no ona od njega želi dobiti "više muške energije"

27.02.2024. / Redakcija

U jučerašnjoj epizodi parovi su imali prvu ceremoniju odluke u četvrtoj sezoni 'Braka na prvu', kada su trebali odlučiti žele li i dalje graditi odnos sa svojim bračnim partnerom, a stručnjaci su im pomagali da se suoče s izazovima koje nosi ovaj sociološki eksperiment.

Što se tiče naše sugrađanke i njezinog supruga, stručnjaci su dobili dojam da Anton više proživljava eksperiment u nekom generalnom smislu nego što proživljava zbližavanje s Nikolinom. Otkrio je da se osjeća sigurno u prijateljskom odnosu s Nikolinom, no ona je rekla:

-Dobila sam dojam da izbjegava dati konkretan odgovor, sve je u rukavicama, diplomatski, a dovoljno smo zreli da možemo reći što mislimo. Smeta mi kad ljudi nisu direktni.

Kad su ga pitali što mu treba da se otvori Nikolini, opet je istaknuo da mu treba vremena, no stručnjaci su inzistirali da bude konkretniji.

-Ne znam čega se ti današnji muškarci boje, nećemo im ništa!-rekla je Nikolina i dodala da bi od njega voljela dobiti više muške energije.

Oboje su na kraju napisali da ostaju - Nikolina ga želi još bolje upoznati i uz njega učiti na strpljivosti jer smatra da je vrijedan toga. Anton joj je zahvalio na lijepim riječima i obećao joj da će biti iskren i dati sve od sebe da je bolje upozna dok Tiago misli da mu se Nikolina ne sviđa jer voli mlađe djevojke.

Kako će se njihova priča nastaviti pogledajte već večeras na RTL-u od 21,15 sati.

Podijeli