Novosti Sport Događanja

"Brak na prvu": Nikolina Antonu pripremila desert iz svoje kuharice, dobili su i važan zadatak

28.02.2024. / Redakcija

Nakon odluka parova Braka na prvu da ostaju u showu, stručnjaci su najavili tjedan otkrivanja, kada bi parovi trebali povećavati emocionalnu povezanost. Parovi su se zbližavali na različite načine, pa je naša sugrađanka Nikolina svome mužu Antonu pokazivala koliko je vrsna kuharica pripremajući mu jedan od deserata iz svoje kuharice.

Parovi su zatim imali zadatak rangirati kandidate po privlačnosti ili pak rangirati neke od svojih životnih vrijednosti.

Nikolini je na posljednjem mjestu želja za djecom, zatim novac, dobar seks, izgled, a karijera joj je najvažnija. Naglasila je da nije karijeristica, no među ponuđenim vrijednostima ipak je to odabrala.

-Nije bilo nekog iznenađenja- rekao je Anton kojem je također najmanje važna želja za djecom, a kao i Nikolini karijera mu je na prvome mjestu. Na drugo mjesto stavio je dobar seks jer kaže da je strastven čovjek, pa izgled i pretposljednje mjesto stavio je novac.

-Ugodno me iznenadilo što su nam se stvari dosta poklapale-rekla je Nikolina.

Kako će Nikolina i Anton rangirati kandidate - ne propustite pogledati u sljedećoj epizodi 'Braka na prvu' u ponedjeljak, 4. ožujka u 21.15 na RTL-u ili dan prije na platformi Voyo!

Podijeli