Novosti Sport Događanja

Bojama do sreće: Klub mladih poziva na druženje povodom Svjetskog dana umjetnosti

15.04.2021. / Maja Peranić

Gorički klub mladih organizira niz zanimljivih aktivnosti povodom Svjetskog dana umjetnosti. Pridružite im se u petak na Tuđmancu gdje za vas pripremaju razna događanja kroz koje ćete u svoj život figurativno, ali i doslovno unijeti malo boja sreće!

Bit će to popodnevno druženje na veselom štandu Kluba mladih u parku dr. Franje Tuđmana sutra od 13 do 18 sati. Pripremaju nekoliko stolova na kojima će se naći pregršt zanimljivih aktivnosti u kojima ćete se moći okušati. Možete birati između slikanja vodenim bojama i pastelama, izrađivanja i ukrašavanja čestitki ili isprobavanja malih elektroničkih instrumenata.

Također, pripremili su mladi i antistres bojanke za odrasle koje odrasli i roditelji mogu bojati u kafićima dok su djeca za stolom i bave se svojim aktivnostima, ali ih naravno mogu bojati i s nama.

Dva velika platna bit će postavljena kako bi svi sudionici ovog umjetničkog i zabavnog događanja mogli ostaviti otisak svoje ruke, a zatim će se taj plakat objesiti u prostorijama kluba i tako uvesti malo šarenila, najavljuju organizatori.

-Poznato je da bojanje opušta mozak, stoga pozivamo sve da sudjeluju u glazbenim i slikarskim umjetnostima i prošire svoj kreativni svijet. Pridružite se nama u bojama do sreće-pozivaju iz Goričkog kluba mladih i napominju kako su mislili na sve i cijelo događanje prilagodili epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

-Zbog trenutnih pooštrenja mjera, nemojte se brinuti. Razmaci će biti osigurani, stolovi će se konstantno dezinficirati i držat ćemo se svih mjera. Stoga pozivamo sve građane da iskoriste lijepi petak i pridruže nam se u obilježavanju svjetskog dana umjetnosti-poručili su.

Podijeli