Novosti Sport Događanja

Bistro London postaje konoba „Stari podrum”: Na bogatom meniju bit će riblji i mesni specijaliteti

07.01.2022. / Maja Peranić

U Velikoj Gorici se otvara nova konoba koja će na bogatom meniju ponuditi razna jela od ribe i mesa u kojima ćete moći uživati u ugodom i jedinstvenom ambijentu starog podruma koji datira još iz 1862.godine. I sam naziv konobe, stoga je, „Stari podrum”, a otvorit će se u prostoru bivšeg restorana London u Kolodvorskoj ulici.

U prostor star više od stoljeća useljava ekipa koja je dosad bila u najmu jednog goričkog restorana, a svoj novi prostor, kažu nam, neće puno preuređivati jer upravo stare cigle i stoljetni drveni stolovi pridonose ugođaju konobe koja će Goričanima ponuditi poseban gastronomski užitak.

Na novom meniju, kako kažu, zadržat će stare specijalitete, jela koja su bila u njihovoj svakodnevnom ponudi poput zagrebačkih odrezaka, ćevapčića, pljeskavica, pizza, no obogatit će ih ribljim specijalitetima kao i drugim mesnim jelima. Tako će se u ponudi novog restorana odnosno konobe „Stari podrum” naći orade, brancini, hobotnice i drugo, a među mesnim specijalitetima možete očekivati posebno pripremljene odreske, biftek, ramstek spremljene na drugačiji način.

Bogati meni je u pripremi, a zasad restoran nudi klasičnu ponudu.

Osim podrumskog prostora koji donosi poseban starinski ugođaj, posjetitelji mogu popiti kavu i u gornjem dijelu restorana, a na ljeto se očekuje uređenje terase za još potpuniji doživljaj. Konoba „Stari podrum” imat će i dostavu jela na vašu adresu.U novootvoreni restoran na adresi bivšeg „Londona” u Kolodvorskoj ulici 142 možete se uputiti već danas, dok je svečano otvorenje uz tamburaše najavljeno za idući tjedan.

Galerija slika

Bistro London postaje konoba „Stari podrum”: Na bogatom meniju bit će riblji i mesni specijaliteti Bistro London postaje konoba „Stari podrum”: Na bogatom meniju bit će riblji i mesni specijaliteti Bistro London postaje konoba „Stari podrum”: Na bogatom meniju bit će riblji i mesni specijaliteti Bistro London postaje konoba „Stari podrum”: Na bogatom meniju bit će riblji i mesni specijaliteti Bistro London postaje konoba „Stari podrum”: Na bogatom meniju bit će riblji i mesni specijaliteti Bistro London postaje konoba „Stari podrum”: Na bogatom meniju bit će riblji i mesni specijaliteti Bistro London postaje konoba „Stari podrum”: Na bogatom meniju bit će riblji i mesni specijaliteti Bistro London postaje konoba „Stari podrum”: Na bogatom meniju bit će riblji i mesni specijaliteti

Podijeli