Novosti Sport Događanja

"Bila je velika gužva i dugačak red, ali strpljivo su čekali": Goričani prikupili značajnih 276 doza krvi!

04.06.2020. / Petar Brnada

Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica ovog je tjedna provelo još jednu hvalevrijednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja je ponovno rezultirala velikim odazivom Velikogoričanki i Velikogoričana!

Trodnevna lipanjska akcija započela je u ponedjeljak, a već prvoga dana reakcija građana bila je fenomenalna, pa je tako prikupljeno 85 doza krvi!

I ovog puta čekalo se u dugačkim redovima ispred novih prostorija Crvenog križa u Cvjetnom naselju, no to nikome nije predstavljalo ni problem ni prepreku. U redovima su stajali i mlađi i stariji, i školarci i odrasli ljudi, i vojnici i policajci…a svi su pristigli s istim ciljem- da pomognu onima kojima je najpotrebnije.

Akcija je nastavljena već sutradan, a završena je tijekom jučerašnjeg dana tijekom kojega je prikupljeno čak 116 doza krvi. Rezultat svega- ukupno 276 doza što je u Crvenom križu izazvalo veliku radost, ali prije svega zahvalnost svim građanima koji su strpljivo čekali u dugačkim redovima kako bi darovali dragocjenu tekućinu koja spašava život.

-Hvala od srca goričkim darivateljima krvi! Bila je velika gužva i dugačak red, ali naši su dragi darivatelji strpljivo čekali red za darivanje kapljica koje život znače! Naši su sugrađani opet pokazali svoje veliko srce i u velikom se broju odazvali akciji darivanja krvi- prenijeli su svoje dojmove iz gradskog Crvenog križa.

Galerija slika

"Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi!

Podijeli