°C 15

"Bila je velika gužva i dugačak red, ali strpljivo su čekali": Goričani prikupili značajnih 276 doza krvi!

04.06.2020.

Petar Brnada

Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica ovog je tjedna provelo još jednu hvalevrijednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja je ponovno rezultirala velikim odazivom Velikogoričanki i Velikogoričana!

Trodnevna lipanjska akcija započela je u ponedjeljak, a već prvoga dana reakcija građana bila je fenomenalna, pa je tako prikupljeno 85 doza krvi!

I ovog puta čekalo se u dugačkim redovima ispred novih prostorija Crvenog križa u Cvjetnom naselju, no to nikome nije predstavljalo ni problem ni prepreku. U redovima su stajali i mlađi i stariji, i školarci i odrasli ljudi, i vojnici i policajci…a svi su pristigli s istim ciljem- da pomognu onima kojima je najpotrebnije.

Akcija je nastavljena već sutradan, a završena je tijekom jučerašnjeg dana tijekom kojega je prikupljeno čak 116 doza krvi. Rezultat svega- ukupno 276 doza što je u Crvenom križu izazvalo veliku radost, ali prije svega zahvalnost svim građanima koji su strpljivo čekali u dugačkim redovima kako bi darovali dragocjenu tekućinu koja spašava život.

-Hvala od srca goričkim darivateljima krvi! Bila je velika gužva i dugačak red, ali naši su dragi darivatelji strpljivo čekali red za darivanje kapljica koje život znače! Naši su sugrađani opet pokazali svoje veliko srce i u velikom se broju odazvali akciji darivanja krvi- prenijeli su svoje dojmove iz gradskog Crvenog križa.

Galerija slika

"Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi! "Bila je velika gužva i dugačak red, ali darivatelji su strpljivo čekali": Goričani prikupili fenomenalnih 276 doza krvi!