°C 22

Akrobatski rock'n'roll klub Gorica ponovno upisuje: Postanite dio povijesti kluba s preko 400 osvojenih odličja!

21.09.2019.

Petar Brnada

Akrobatski rock'n'roll klub "Gorica" s početkom školske godine započinje sa novom natjecateljskom sezonom i upisom novih polaznika.

-U ovoj sezoni obilježili smo dvanaest godina uspješnog djelovanja kluba i preko 400 osvojenih odličja od svog osnutka. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake od 5 i više godina starosti da nam se pridruže i započnu svoj put u ovom prekrasnom sportu- kažu iz kluba.

Upisi novih članova započeli su protekle srijede i traju tijekom cijelog rujna, svaku srijedu i petak s početkom u 19:30 sati u OŠ Nikole Hribara, Ruđera Boškovića 11, kada je ujedno moguće pogledati plesače i upoznati se Akrobatskim rock'n'roll-om.

-Treninzi u ARRK Gorica održavaju se pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock'n'roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno. Garantiramo pravilan rad sa djecom utemeljen na dugogodišnjem iskustvu i struci, ugodnu atmosferu, nastupe na natjecanjima i priredbama- poručuju iz ARRK Gorica.

Dodatne informacije možete pronaći na www.arrk-gorica.hr ili kontaktirati klub na broj mobitela 098/802-932.