Novosti Sport Događanja

Advent u Gorici: Večeras otvorenje, paljenje adventske svijeće i koncert Gelato Sisters

02.12.2023. / Maja Peranić

Najčarobnije doba godine dolazi i u naš grad. Sve je spremno za početak manifestacije Advent u Gorici koja će građanima pružiti brojna događanja za velike i male u centru našeg grada. Klizalište, Božićno selo, Kuća Bake Mraz, kućice s gastro ponudom i kihanim vinom, prodaja ukrasa i proizvoda, predstave i koncerti... To i još puno više čeka vas u ovom predblagdanskom razdoblju u Parku POT-a, a svečano otvorenje je večeras.

Zagrijavanje za Advent trajat će cijelog dana jer se u šatoru kod Ledane odvija "Petek na Gorice" koji je i ovog puta premješten na subotu. Ponudu domaćih opg-ovaca možete posjetiti danas do 17 sati.

Na trgu Stjepana Radića u 17 sati će biti upaljena prva adventska svijeća na velikom vijencu koji je ondje postavljen.

 

Nakon toga, u 18 sati, paljenjem blagdanske rasvjete i otvorenjem klizališta službeno će početi prava čarolija Adventa u Gorici.

Program već ovog vikenda donosi brojne zanimljivosti. Predstava Pia Mia oduševit će mališane, a oni malo stariji mogu uživati u koncertu benda Gelato Sisters od 20 sati. U nastavku donosimo detaljan program događanja u kojima možete uživati ove subote i nedjelje.

 

 

Galerija slika

Advent u Gorici: Večeras otvorenje, paljenje adventske svijeće i koncert Gelato Sisters Advent u Gorici: Večeras otvorenje, paljenje adventske svijeće i koncert Gelato Sisters Advent u Gorici: Večeras otvorenje, paljenje adventske svijeće i koncert Gelato Sisters

Podijeli