Novosti Sport Događanja

FOTO Suradnjom građana, medija i policije ekspresno pronađen nestali Suzuki

15.07.2021. / Petar Brnada

Pronađen je jedan od dva Suzuki automobila koja su između 12. i 13. srpnja nestala s područja Plesa, a uspješnoj akciji prethodila je suradnja građana, medija i velikogoričke policije.

Naime, nakon objave VGdanas o ukradenim autima, redakciji se javio savjesni građanin koji je ranije tog jutra, prilikom putovanja na posao, na svojoj uobičajenoj ruti primijetio parkiranog Suzuki Swifta.

Nakon pročitanog članka o krađi automobila, odvrtio je film unatrag te se sjetio da je vozilo imalo splitske registarske oznake. Velikogoričanin se potom javio redakciji VGdanas portala, koja je navedene sumnje kao i fotografiju automobila koju nam je poslao čitatelj, proslijedila Policijskoj postaji Velika Gorica.

Iz Policijske uprave zagrebačke jutros su potvrdili da su u Hrašću Turopoljskom na Velikoj cesti, policijski službenici pronašli Suzuki Swift splitskih registarskih oznaka, na lokaciji koju je prijavio čitatelj. I dok se Suzuki Swift tako vraća vlasniku, i dalje nije poznata sudbina drugog ukradenog auta, Suzuki Vitare.

Podsjetimo, automobili su nestali iz Ulice Šandora Breščenskog, a materijalna šteta iznosi oko 221.000 kuna.

Podijeli